Miert olvas masodpercenkent a hardverrol egyolytaban a gepem amg ki nem kapcsolom?
Ertem ezalat hogy villog az olvaso megha nem is ugy mindha egy filmet neznek de baromira idegesito mert az a gyanum mindha virus dolgozna a hatterben.Habar Malwarebyte-al atneztem es nem talat semmit.Avast virusirtom van meg Comodo tuzfalam valamint Spyware Terminator.
Szerintetek lehet virus vagy normalis hogy allandoan buzeralja a harvert megha semit sem teszek csak beinditom a gepet akkor is ugy eg hoy halvanyan de villog az olvaso.
Lehet vírust nyeltél be? Futtass le esetleg más progit is hátha talál valamit.. Bár neked Avast van fent, nekem is az volt évekig egyszer csak megadta magát és azóta Comodo+Avira párosítással vagyok teljesen jól. Amit az avast nem talál meg,azt a Avira megtalálja. Nekem ugyanígy volt. Illetve a Spybot:-)Sokan imádják ezt a programot..Én is:-) Az egyik legjobb víruskereső, imádja a trójákat megtalálni))! Próbáld ki! Szia
Ez az egyik legerősebb online scanner:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!