Mi baja lehet a számítógépemnek? Vírus?
Ma néztem videókat a youtubeon, és kb. az ötödik videónál elment a hang. Próbáltam megnyitni más videókat is, amiken eddig ment, de továbbra sincs rajta hang.
Az Internet Explorerről folyamatosan tűnnek el a feliratok, és úgy az egész gépről is, múltkor már a Start menü felirata sem látszódott :(
Az asztalra 2 új ikonom lett hirtelen. Az egyik: hs_err_pid4236, ez szöveges fájl. A másik pedig igazából nem is tudom hogy micsoda. 0 bájt a mérete, és a fájltípusa 'fájl', a neve pedig ez: Ȣ粑ƛ粑Ǜ粑판Ŵ
Avast van a gépemen, folyamatosan frissítve. Lefuttattam az ESET online scannert is, de nem talált semmit.
Mit tehetnék?

A kettőnek semmi köze egymáshoz hacsak nem vírus okozta.A text fájl egy figyelmeztetés a jáva összeomlásáról a másik meg gőzöm sincs.
Javaslok egy boot idejű víruskeresést az avastal.

én meg nem kezdenék bele a vírus kergetésébe,
az egy nagyon bizonytalan kimenetelű dolog,sok idő rámehet,és egyáltalán nem biztos ,hogy siker lesz a végén,
újratelepíteném a helyedben a gépemet

java összeomlás mitől lehet ?
ezt így,ennyiből,nem lehet megmondani

A harmadikra NE hallgass, túl lusta, hogy foglalkozzon a gépekkel. Bizony ez vírus lehet. A Malwarebytes valószínűleg megoldja a problémát:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!