Fotók tárolására mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
kb 30GB-nyi fotó van a gépemen és be szeretnék ruházni valamilyen adathordozóra, csak fogalmam sincs melyik érné meg jobban, melyik a legbiztonságosabb. Valamelyik újságban még kb egy éve olvastam egy direkt a fotók tárolására alkalmas eszközről, olyasmi volt mint egy nagyobbacska pendrive és ugye a kapacitása is sokkal nagyobb, csak sajnos elfelejtettem a nevét. Valami ilyet tudtok ajánlani?2012. márc. 19. 18:26
1/2 anonim válasza:
Esetleg ha veszel két 16 gb-s pendrive-ot,akkor arra, más ötletem nincs. Vagy nem tudom, hogy annál nagyobb van-e.
2/2 anonim válasza:
> Fotók tárolására mit ajánlotok?
Pendrive-ot. Vagy külső winchestert. Utóbbira nem csak a fotóidat mentheted el, hanem minden mást is (filmgyüjteményedet, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!