Milyen Anti-Keylogger programokat ajánlotok?
Meglévő tűzfal és Antivírus mellé keresek kifejezetten erre alkalmas programot. Anno mikor én is telepítettem próbaképpen ilyen keyloggereket, akkor megdöbbenve tapasztaltam, hogy sokszor a vírusölők mennyire későn reagálnak egy nem is annyira friss fenyegetésre. Jó lenne, ha lenne ere egy külön program ami nem csak a kereskedelemben is kapható keyloggereket szűri, hanem a billentyűzetet figyelő egyéb kártevőket is, pl ami internetről települ a vírusölőt kikerűlve.
Az interneten több ilyedn is van, de nem tudom eldönteni, hogy melyik valós védelmi program és melyik esetleg csak egy "ál" megoldás, akár saját maga is egy trójai.
Zemana Antilogger. Én is ezt használom.
A Zemana Antilogger magyarul is tud és innen lehet letölteni:
Az External Mirror 1-re kell klikkelni.
ingyenes magyar nyelvű szoftver eltávolítja a Trojans, Spyware, Adware, Worms, Keyloggers, Rootkits, TrackingCookies, Boot, Dialers és egyéb károkozót
A szoftver magyarításához frissíteni kell online a programot, majd újra indítást követően a bejelentkező képen található menüben választhatjuk ki a nyelvet.
Nem szűnt meg a free verzió! Telepítés után felkínálja a "free" opciót. (az utolsó a sorban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!