Manipulált SMS?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek! Létezik olyan, hogy meghamisítják az sms-eket? Okostelefonról van szó. Androidos. Létezik, hogy ezen a telefonon úgy jelenik meg egy sms egy másik telefonszámról, hogy az illető nem is küldött neki semmit? Ezt meg lehet valahogy manipulálni? Segítsetek, nagyon fontos! Tiszta ideg vagyok!2012. márc. 6. 11:36
1/6 anonim válasza:
Megoldható, a telefonra telepített speciális programmal.
Persze, ehhez az kell, hogy valaki felelőtlenül teleépítgessen minden sz*rt.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Engem nem érdekel, hogy ez a csaló mikkel baxa szét a telefonját, csak ez minden határon túlmegy. A lényeg, akkor megnyugodhatok, hogy tényleg manipulálható? 45 éves vagyok, én nem értek ezekhez az androidos sz@rokhoz, de remélem, hogy csalás az egész és akkor nem idegelem magam rajta. De micsoda beteg ember lehet az, aki ilyennel szórakozik?
2012. márc. 6. 12:49
3/6 anonim válasza:
Mit küldtek?
Mert ezt a manipulálást úgy értettem, hogy valakinek a telefonjára lehet feltenni olyan programot, ami a háttérben sms-eket küldözget össze-vissza.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem. Valakinek a telefonjára érkezett egy elég érdekes hangvételű sms, de a feladó, akitől az sms látszik, soha nem küldött neki egyetlen egy db sms-t sem. A számát sem tudja ennek az embernek, aki megkapta.
2012. márc. 6. 13:10
5/6 anonim válasza:
Véletlenül és félre lehetett írva a szám.
6/6 anonim válasza:
Te elhiszed , hogy valaki manipulálta az sms-eid ??!
HAZUDIK ! Ne növessz szavakat !!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!