Laptopomon a BIOS-ban jelszót állítottam, amit minden induláskor kér a gép. Ha elgépelem a jelszót nem jutok tovább. Ha azonban üresen hagyom és entert nyomok, elindul a gép, mintha minden rendben volna. Miért? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 14:44
1/4 anonim válasza:
lépj be a bios-ba, keresd meg a password-os részt, és kapcsold ki. Valószínűleg jelszó a nagy semmi, de mivel bevan kapcsolva, kéri.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem a nagy semmi a jelszó, írtam is, ha elgépelem, nem jutok tovább, ha begépelem a jelszót, amit megadtam, akkor igen, de ezenkívül még pluszban akkor is továbbjutok, ha csak simán entert nyomok. Msi laptop suxx.
2009. jún. 9. 20:50
3/4 anonim válasza:
Két fajta jelszó lehet, egy setup és egy administrator, ha a setup van beállítva akkor a biosba nem tudsz belépni jelszóval ha a másik akkor meg a gép nem indul jelszó nélkül.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de ezzel én is tisztában vagyok (és szerintem mindenki, aki a bios-ban jelszót állít). A probléma, amit leírtam, örülnék, ha olyan emberke válaszolna csak, aki el is olvasta, és van ötlete.
Arra jutottam, hogy típushiba lehet, bugos az msi laptop bios-a (ez egy nagyon nagy bug), mert máshogy ilyen idióta működés nem fordulhatna elő.
2009. jún. 17. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!