Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Segítség sűrgős! Szerintetek...

Segítség sűrgős! Szerintetek ez mi lehet?

Figyelt kérdés
A gépem mindig kidob egy "Security shield"-et és azt akarja h vmit vegyek meg, mert nincs vírusírtó a gépemen vagy vmi hasonló (angol). Pedig a gépemen van vírusírtó és működik is(ellenőriztem). Valamint ha rákattintok akármire pl.: Paint, Jegyzettömb, Mozilla(!!, a chrome-t nagy szenvedések árán behozta) vagy vmi letötlött exe fájlt akkor mindig egy piroskeretes hibaüzenet szerűséget dob ki pl.: firefox.exe is infected with "trojan-spy.win32.carberp.ud". Do you want to register your copy and remove all threats now? . Vírus elvileg nem lehet a gépen mert már 2 teljes renszervizsgálatot is lefuttattam.Mégis mi lehet ez??

2012. febr. 28. 15:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

leirtam mindent ha van másik géped de azis csak akor kell ha kell adat a merevlemezröl ha nem kell akkor simán ujratelepited és kész

de nemtudhatok semmi részletet nem e eleve virusos a windows od

tudod e egyáltalán mely virusirtók megbizhatók

itt vannak:

[link]

persze azt se tudom milyen windows od van de defender miatt Vista vagy Win 7 ed lehet...

persze ugyis megoldha a biztosnági mentés hogy ha van külsö merevlemezed lementesz midnent ami kell(reméljük sikerül) aztán azt csak akkor dugod rá gépre mikor már virus irtó fel van frisitve és aktivan védi a számitógépet

rádugod leirtod amit csak talált ha személyes adatban is talált igy jártál...

és akkor kész

viszont mikor leirtotad ajánlom hogy válaszd le huzd le gépröl

aztán ujrainditás virusirtó firisités aztán rádugod megint külsö mervlemezt és megint leelenörzöd mély virusitással ha meg van akkor jó ha talált volna valamit megint irtó akkor online scanaert is küldj rá a külsö merevlemezre

és reméljük ha azzal is már tiszta akkor nem maradt semmi virusos program sehol

.

aztán ne kapcsold ki sose virus irtót és néha frisitsd kézileg is meg csinálj alap elenörzést is néha

ha sokáig nincs semmi akkor anyira komolyan már nem kell figylened erre de azért ésszel használj mindent:)

sok szerencsét remélem érthetö volt és seggitett

online scaner minden virusirtó oldalán van

illetve van Virus Total oldal is meg sok minden...

2012. febr. 28. 19:14
 12/13 anonim ***** válasza:

természetesen ezzeket a biztonsági mentéseket akkor dugod rá gépre mikor ujratelepiteted tisztán rendszert és virus irtó is fent van aktivan

és miden randbe van gépen

ja azthiszem ezeket leirtam de biztos ami biztos

2012. febr. 28. 19:18
 13/13 anonim ***** válasza:

hozáértö ismerösöd ha van akkor az gondolom ingyen is megcsinálja vagy pár sörért csokiért:P

szóval...

akár lehet ahol laksz van hozáértö és rákérdezel vezsteni nem fogsz

söt még szervizbe is rákérdezhetsz ilyenre

ez nem ügyvédi állás hogy elöre nem mondhat semmi:P

(ez amugy oylan hogy valaki ért asztal összeszögeléshez

de te is tudnál szögelni...

de azért egy szakértö csak jobb... persze nem minden szakértö igazán az sajnos hisz sokan csak anyiba gondolják ezeket hogy na felteszem windowst neki virusirtót mentéseket és kész

és driverek? és egyéb programok

föleg aki ezekhez nem ért nagyon vagy egyáltalán...

nos hát nemtudom:)

ujból sok szerencsét bocsi a kapkodó irásért de filmezni akarok már:D

2012. febr. 28. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!