Ezt törölhetem? (SÜRGŐS)
Figyelt kérdés
Ha ezt törlöm, nem omlik össze a rendszer, vagy valami ilyesmi? Mit kezdjek ezzel?(Még nem nyomtam semmit...)2011. dec. 6. 17:01
1/13 Argloss válasza:
Nem írtad oda, hogy mit!? Ezt az üzenetet nyugodtan törölheted, nem fog gondot okozni...
3/13 anonim válasza:
Ez valami floppy driver. Nem lesz baja a rendszernek ha kitörlöd. Az Avast csak nem akar létfontosságú dolgokat kitörölni...
4/13 anonim válasza:
5/13 anonim válasza:
Ne töröld. Ez téves riasztás, az avast mai frissítésével jött, és a világ összes avast-felhasználójánál megjelent. Már dolgoznak a hiba elhárításán.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__2..
7/13 A kérdező kommentje:
A 17:11-es válasz alapján töröltem, mert nem láttam hogy jött több komment is. De azért érdekes hogy egy ekkora cégnél ilyen hibák fordulnak elő...
2011. dec. 6. 17:16
8/13 anonim válasza:
Nyugi, valószínűleg nem törlődött a fájl. Ez a Windows része és nem jelent fenyegetést.
Hibázni meg minden gyártó hibázhat.
9/13 anonim válasza:
Ha le is törölted és még működik a rendszer akkor egyszerűen töltsd le és másold vissza oda. A későbbi problémák elkerülése végett!
10/13 csacsi2 válasza:
Nincs zárolás leírója, törölhető.
Valamelyik ServicePack része.
Letölthető innen, bár lehet a verzió nem egyezik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!