Nagyon szeretném kitakarítani a gépemről az összes szemetet, mert nagyon lassú. Ilyeneket is találtam rajta, hogy app. Full proxy. Php. Css. Js. Safe image. Php. Ezeket is törölhetem, vagy fontos, hogy a gépbe legyen?
Hddadminisztrátor, megkeresi az összes felesleges fájlt (magyar)
Ezek ideiglenes fájlok, törölheted:
*.tmp;
*.gid;
*.chk;
*.~*;
*.old;
*.fts;
*.ftg;
*.$$$;
*.---;
*.~
*.*;
*.??$;
*.___;
*._mp;
*.dmp;
*.prv;
*.CHKLIST.MS;
*.$db;
*.??~;
*.db$;
*.chklist.*;
*.mscreate.dir;
*.wbk;
*.log
*.txt;
*.err;
*.log;
*.sik;
*.bak;
*.ilk;
*.aps;
*.ncb;
*.pch;
*.?$?;
*.?~?;
*.^;
*._dd;
*._detmp;
*.0
*.nch;
*_previous;
*._previous;
Nem feltétlenül az ideiglenes fájloktól lassú a géped. Registry szemetelődés , Töredezett meghajtó is okozhatja!
Advanced System Care az egyik legjobb és összetettebb tisztító (és egyéb) program.
Én használom a CCleanert is ami kibővíthető, hogy durván pucoljon. letöltöd a CCEnhancer és kibővíti a Ccleanert. A legjobb programok között én még a jv16 powertools -t ajánlom. Teljesítménynövekedést a töredezettségmentesítés adhat: Diskeeper, ami a boot -szektort is képes letöredetségmentesíteni. Használd néha a Chkdsk parancsot kapcolókkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!