Hogy tudom megváltoztatni a jelszót? TöbbiLent, FONTOS!
Figyelt kérdés
Apukám megváltoztatta a barátom jelszavát freemailen, mert meg kellett adni valakinek a jelszót, mert egy mail hibás volt és a biztonság kedvéért megváltoztatta. De nekünk nem szólt! És most nem tudom visszaállítani a régit, mert azt írja ki, hogy túl gyenge! Most mit csináljak? Nem lehet valahogy mégis visszaállítani valahogy? Kérlek segítsetek! Köszönöm2012. febr. 14. 22:17
1/6 nrrolli válasza:
Rakjál bele egy kis vagy nagy betüt és elfogja fogadni
2/6 A kérdező kommentje:
De épp ez az, hogy nem akarok rajta semmit sem változtatni, mert nem szeretném, ha megtudná, hogy belebabráltunk a jelszavába.
2012. febr. 14. 22:33
3/6 anonim válasza:
Szóval körítés nélkül feltörni akarod?
Az nem fog menni.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem! Megadta a jelszavát, hogy be tudjunk lépni, mert volt egy e-mail, ami meghibásodott stzb stb..ezt leírtam fent. Az a lényeg, hogy nem engedi visszaállítani a régi jelszót, mert túl gyenge. Nem lehet valahogy kijátszani?
2012. febr. 14. 22:41
6/6 anonim válasza:
A policy-t nem fogod tudni kijátszani. Ha normális jelszó kell, akkor normális jelszó kell. Nem hiába nem enged gyenge jelszót. Így is túl sokan használnak baba12 szintű jelszavakat, le kéne már szokni róla.
Másszóval: NINCS megoldás, meg kell neki mondanod, hogy "haver ez az új jelszód és mostantól használj valami normális jelszót"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!