Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudnék egy tömörített...

Hogyan tudnék egy tömörített mappához hozzáadni valamit, ha az már fent van egy honlapon? Már sehogy sem lehet megváltoztatni?

Figyelt kérdés

Feltöltöttem egy tömörített mappát benne word és excel dokumentumokkal egy honlapra.Törölni már nem lehet,de módodítani szeretném a benne levő file-okat.Hozzáadni egy excel file-t.

Mit kell beállítanom a winrarban?Biztonságot,vagy mit?

2011. dec. 2. 15:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Megnyitod, és lehet hozzáadni fájlokat. Vagy jobb klikkel új archívumot hozol létre, és célmappának a már meglévőt adod meg, akkor is belerakja. Majd ezt a kibővített állományt ismét fel kell rakni a honlapra. Ha egy ftp tárhelyen van, akkor csak ki kell cserélni a régit az újra, ha pedig egy adatmegosztó tárhelyen van, akkor egy új feltöltést kell csinálni, és azt megosztani.
2011. dec. 2. 15:37
 2/2 A kérdező kommentje:

Ó már rájöttem,hogy időhöz volt kötve,mert ki van írva a feltöltési határidő.Ezekszerint utólag már nem tudom módosítani az időlimit miatt..

Köszi azért a segítséget!

2011. dec. 2. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!