Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Lehet, hogy feltörték a gépem...

Lehet, hogy feltörték a gépem vagy vírust töltöttek fel rá?

Figyelt kérdés

Receptoldalakat nézegettem, online receptkönyveket, és egyszer csak felugrott egy oldal. Nagyon gyorsan betöltött, időm sem volt megnézni, de gyanús volt, és gyorsan kiléptem. Rákérdezett, hogy el akarom-e hagyni az oldalt. Láttam hogy a meghajtók képei voltak ott és valami defected szó pirossal.

Nagyon félek, hogy most a gépet feltörték, a tevékenységeket figyelni tudják, vagy lelopni róla a tartalmakat. Lehetséges?

Ez a weboldal volt az: www1.first-xkmaster.uni.me

2012. febr. 14. 14:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
te vmi agyonkurogatott crackelt nodot használsz MERT MINDEGYIK KÉRI! már rég tele lehet virusal a géped töltsd le a rednes nodot innen eset.hu és probalicencet igényelj minden honapba tudsz szerezni nincsmail.hu 5 perc regizni ujat megéri
2012. febr. 14. 14:53
 12/17 A kérdező kommentje:
Régen töltöttem le az eset honlapjáról. Mielőtt az e-mailes dolog bejött volna. Azok a verziók nem kérik, ezt biztosan tudom. Miután az e-mail bejött az összes kérte már. De akkor letöltöm a legújabbat. Köszi.
2012. febr. 14. 15:14
 13/17 anonim ***** válasza:
nm
2012. febr. 14. 15:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez csak flash, valójában nem látta a meghajtóidat, semmi sem volt igaz abból, amit láttál. Csak ha rámentél volna és letöltötted volna, amit akart. Az volt a vicces, amikor az Ubuntumon láttam.. :)
2012. febr. 14. 16:22
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Megnyugodtam.
2012. febr. 14. 16:34
 16/17 anonim ***** válasza:
ez kamu de van belőle új változat is win7 ikonokkal
2012. aug. 13. 11:53
 17/17 anonim ***** válasza:
ezt tedd fel ha firefox van a gépeden [link]
2012. aug. 13. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!