Lehet, hogy feltörték a gépem vagy vírust töltöttek fel rá?
Receptoldalakat nézegettem, online receptkönyveket, és egyszer csak felugrott egy oldal. Nagyon gyorsan betöltött, időm sem volt megnézni, de gyanús volt, és gyorsan kiléptem. Rákérdezett, hogy el akarom-e hagyni az oldalt. Láttam hogy a meghajtók képei voltak ott és valami defected szó pirossal.
Nagyon félek, hogy most a gépet feltörték, a tevékenységeket figyelni tudják, vagy lelopni róla a tartalmakat. Lehetséges?
Ez a weboldal volt az: www1.first-xkmaster.uni.me
ESET Nod 32 van, a régebbi fajtájú (eggyel régebbi, mint a legújabb. Van tűzfalam is, és a gépem kétfelhasználós (egyszer már kaptam be egy olyan vírusfertőzést, ami a rendszert tönkretette, mert úgy neteztem, hogy a rendszerfájlok is hozzáférhetőek voltak, utána állították át kétfelhasználóssá, hogy ez ne történjen meg újra.)
Most épp elindítottam a scann-et, lassan halad, te tele van a gépem, ezért nem csodálkozom.
Csak nem szeretném, ha megint lefertőződne, vagy bármilyen bizalmas adat, jelszók, felhasználónevek, stb. kikerülnének.
Köszi a válaszokat, ezek szerint nyugodt lehetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!