Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy lehet ilyet irni? ^kérdés...

Hogy lehet ilyet irni? ^kérdés lenn! ^

Figyelt kérdés
Hallottam ma hogy lehet olyan vírust irni amelyik azt kémleli hogy az aki megkapta a vírust éppen mit csinál (kémkedi annak a gépét aki megkapta) azt hogyan lehet írni? plz help
2012. febr. 10. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:

pl 2 év börtönnel!

Az a minimum :)

A létező összes internetes törvényt megszeged, aztán a böribe sírhatsz, hogy te csak...

Tanulással foglalkozz, ne ezzel.

2012. febr. 10. 17:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Fogsz egy papírt meg egy tollat és orbitálisat tüsszentesz rájuk. Kész a vírus.

Ja, hogy a számítógépes vírusra gondoltál.

Azt neked sehogy, sőt... szemét vagyok és azt sem mondom meg, hogy hol találnál készen ilyen programokat.

Előttem szólónak igaza van!

G.

2012. febr. 10. 19:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Neten nem fogsz találni 99,99% vírus .. Magadnak kell írni az a legbisztosabn.. De ha kispisti vagy ahogy látszik így sehogy...
2012. febr. 10. 19:37
 4/9 A kérdező kommentje:

köszike hogy 10 éves gyereknek tituláltok :)

a 23 éves vagyok és ez a vizsgámhoz kellene, de szerintetek csak viccből töltöm veletek az időmet.. nagyon tudok gratulálni.. IQ fighter-ek...

2012. febr. 10. 20:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Ettől jobb mesét találj ki!
2012. febr. 10. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Persze vizsgához kell,valószínű.És ma hallottál róla hogy ilyen is van.Mióta nem jársz suliba? XD

Ás hova jársz?Nem is tudtam hogy már hacker képzés is van :P

Mondjuk régen volt valami ilyen terv hogy hacker képzést indítanak rendőröknek hogy az internetes bűnözés ellen kiképezzék őket.Nem tudom hogy ez megvalósult-e,de a tény hogy te elméletileg erről tanulsz és már lassan vizsgázol belőle de csak most hallottál először arról hogy ilyen is van,hát hihető hogy tényleg rendőr vagy és fel vettek a hacker képző programba XD

Gondolom osztály első vagy.

De komolyra fordítva a szót,ha te magad akarsz kémprogramokat írni akkor nem ez a legmegfelelőbb hely.

Van egy pár szakkönyv amikben erről olvashatsz.Ajánlom azokat és hogy előtte azért tegyél szert programozói ismeretekre és tanulgass a hálózatokról,adatbázisokról.

Ez nem ilyen egyszerű hogy csak megkérdezed hogy írjak.LOL

2012. febr. 10. 23:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Előttem levő válaszolónak:

[link] :)

Ha valóban "etikus hacker" képzésre járna az illető, nyilván nem ide szaladna felrakni a kérdését, a kérdező sokkal inkább a vérpistikék csoportjába tartozik.

2012. febr. 11. 01:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Én annyit javaslok jó szívvel, hogy gondolkozz, okosan, értelmesen: EZ az igazi megoldás a problémádra?

Ha kihívást kaptál az élettől, mint pl.:

- elhagyott egy lány, aki után kémkednél

- mással jár egy lány, és a másvalaki után kémkednél

- a munkáltatód után kémkednél

- a barátnőd/feleséged után kémkednél, mert féltékeny vagy

akkor néhány szó gondolatébresztőnek:

- Ha elhagyott, megérdemli, hogy időt szánj rá? A bosszú az édesebb, vagy erőt gyűjteni a továbblépéshez de gyorsan, és egy másik, alkalmas lánnyal boldog lenni?

- Ha mással jár, akkor neked már senki sem jut? Csak egy nő van a világon? Nézz körül!

- Ha a munkáltatód után kémkednél, biztos, hogy jó helyen dolgozol? Ez az életed hivatása, vagy van olyan álmod, amit valóra tudsz váltani a munkahelyet illetően?

- Ha a barátnő/feleség után kémkednél, akkor nem lehet, hogy azért kaptad az élettől ezt a kihívást, hogy megtanulj több bizalommal lenni a párkapcsolatodban?

A lényeg: ha a dolog, amire kíváncsi vagy, létfontosságú, menj oda, és kérdezd meg! Határozottan, egyenesen, és nem vádaskodva! Meg fogod lepni a környezeted (hacsak nem voltál eddig is túl féltékenykedő).

Vagy egyenesen, vagy sehogy! Gondolj bele: fontos az a dolog IGAZÁBÓL, amit meg akarsz tudni?

Szerintem nem. Amit tudnod kell, arról gondoskodnak odafent, hogy pont idejében megtudd. És ha ezt elhiszed, az aggodalom, és a bizonytalanság is sokkal kevesebb lesz az életedben! :)

2012. febr. 11. 20:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezt hívják spywarenek. Tanulj meg programozni: 4 év + érettségi (Webgazdasági Szakközépiskolában)
2012. febr. 28. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!