Hogy lehet ilyet irni? ^kérdés lenn! ^
pl 2 év börtönnel!
Az a minimum :)
A létező összes internetes törvényt megszeged, aztán a böribe sírhatsz, hogy te csak...
Tanulással foglalkozz, ne ezzel.
Fogsz egy papírt meg egy tollat és orbitálisat tüsszentesz rájuk. Kész a vírus.
Ja, hogy a számítógépes vírusra gondoltál.
Azt neked sehogy, sőt... szemét vagyok és azt sem mondom meg, hogy hol találnál készen ilyen programokat.
Előttem szólónak igaza van!
G.
köszike hogy 10 éves gyereknek tituláltok :)
a 23 éves vagyok és ez a vizsgámhoz kellene, de szerintetek csak viccből töltöm veletek az időmet.. nagyon tudok gratulálni.. IQ fighter-ek...
Persze vizsgához kell,valószínű.És ma hallottál róla hogy ilyen is van.Mióta nem jársz suliba? XD
Ás hova jársz?Nem is tudtam hogy már hacker képzés is van :P
Mondjuk régen volt valami ilyen terv hogy hacker képzést indítanak rendőröknek hogy az internetes bűnözés ellen kiképezzék őket.Nem tudom hogy ez megvalósult-e,de a tény hogy te elméletileg erről tanulsz és már lassan vizsgázol belőle de csak most hallottál először arról hogy ilyen is van,hát hihető hogy tényleg rendőr vagy és fel vettek a hacker képző programba XD
Gondolom osztály első vagy.
De komolyra fordítva a szót,ha te magad akarsz kémprogramokat írni akkor nem ez a legmegfelelőbb hely.
Van egy pár szakkönyv amikben erről olvashatsz.Ajánlom azokat és hogy előtte azért tegyél szert programozói ismeretekre és tanulgass a hálózatokról,adatbázisokról.
Ez nem ilyen egyszerű hogy csak megkérdezed hogy írjak.LOL
Előttem levő válaszolónak:
[link] :)
Ha valóban "etikus hacker" képzésre járna az illető, nyilván nem ide szaladna felrakni a kérdését, a kérdező sokkal inkább a vérpistikék csoportjába tartozik.
Én annyit javaslok jó szívvel, hogy gondolkozz, okosan, értelmesen: EZ az igazi megoldás a problémádra?
Ha kihívást kaptál az élettől, mint pl.:
- elhagyott egy lány, aki után kémkednél
- mással jár egy lány, és a másvalaki után kémkednél
- a munkáltatód után kémkednél
- a barátnőd/feleséged után kémkednél, mert féltékeny vagy
akkor néhány szó gondolatébresztőnek:
- Ha elhagyott, megérdemli, hogy időt szánj rá? A bosszú az édesebb, vagy erőt gyűjteni a továbblépéshez de gyorsan, és egy másik, alkalmas lánnyal boldog lenni?
- Ha mással jár, akkor neked már senki sem jut? Csak egy nő van a világon? Nézz körül!
- Ha a munkáltatód után kémkednél, biztos, hogy jó helyen dolgozol? Ez az életed hivatása, vagy van olyan álmod, amit valóra tudsz váltani a munkahelyet illetően?
- Ha a barátnő/feleség után kémkednél, akkor nem lehet, hogy azért kaptad az élettől ezt a kihívást, hogy megtanulj több bizalommal lenni a párkapcsolatodban?
A lényeg: ha a dolog, amire kíváncsi vagy, létfontosságú, menj oda, és kérdezd meg! Határozottan, egyenesen, és nem vádaskodva! Meg fogod lepni a környezeted (hacsak nem voltál eddig is túl féltékenykedő).
Vagy egyenesen, vagy sehogy! Gondolj bele: fontos az a dolog IGAZÁBÓL, amit meg akarsz tudni?
Szerintem nem. Amit tudnod kell, arról gondoskodnak odafent, hogy pont idejében megtudd. És ha ezt elhiszed, az aggodalom, és a bizonytalanság is sokkal kevesebb lesz az életedben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!