Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan kell használni a DVD...

Hogyan kell használni a DVD tisztító lemezt?

Figyelt kérdés
a DVD írómat akarom vele kipucolni,meg a DVD lejátszómat,van sok ilyen tisztító lemez akad interneten venni akarok egyet,de mi a lényege? berakom a lemezt és automatikusan lefuttatja magát vagy telepíteni kell valamit hozzá?
2012. febr. 9. 13:03
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
mindent úgy csináltam ahogy az egyik válaszoló írta,nem is gondoltam hogy ilyen egyszerű. viszont amikor kicsavartam a 4 csavart,mert csak ennyi van,akkor nem a fedele jön le hanem az alja van ott egy ilyen alaplap szerűség de azt mintha fogná valami,nem akartam rángatni mert féltem,hogy eltörik. pedig nagyon poros belül is. nővérem egyik ecsetét használom nagyon óvatosan,kicsit letöröltem,de van ott még kosz bőven. a probléma pedig amiért csinálom ezt az egészet,hogy mostanában sok gondom van a kiírt filmekkel akadoznak stb,ezért gondolom hogy az íróval van valami,mert amúgy évek óta hibátlanul működik. Asus író
2012. febr. 9. 15:22
 12/20 anonim ***** válasza:

Ha az alját levetted, és kiakasztottad az előlap pöckeit, akkor az előlapot is le tudod húzni róla (nyilván a tálca végén megakad). Ha ez megvan, akkor az egészet ki tudod emelni a burkolatból.

Nézd meg ezt a videót:

[link]

2012. febr. 9. 15:31
 13/20 A kérdező kommentje:
köszi. és mivel amúgy megtisztítani a kis kefével letörlöm a poros részt,de a lézert mivel kell csak alkohollal szabad? metil nincs itthon mással is lehet? van pálinka meg ilyenek.
2012. febr. 9. 15:43
 14/20 A kérdező kommentje:
*és mivel érdemes?
2012. febr. 9. 15:43
 15/20 anonim ***** válasza:
Az alkohol példa volt csak. Én például szárazon szoktam csinálni. A por lejön úgy is.
2012. febr. 9. 15:47
 16/20 nrrolli ***** válasza:
Az arc szesz is jó öntesz az ujjadra összedörzsölöd és ha száraz marad dörzsölés után akkor használhatod ha olajos marad akkor NEM
2012. febr. 9. 16:04
 17/20 anonim ***** válasza:
Az arcszeszt nem javasolnám. Az alkohol elpárolog, az összes többi alkotórésze meg ott marad a lencsén. Rosszabb lesz, mint előtte.
2012. febr. 9. 16:43
 18/20 A kérdező kommentje:
akkor mit érdemes ha nem alkohol? egy kis víz? vagy simán áttörölni óvatosan a lencsét,annak van értelme?
2012. febr. 9. 18:41
 19/20 nrrolli ***** válasza:
VÍZ ? azt meg pláne nem
2012. febr. 9. 18:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Aceton (körömlakk lemosó) is jó.
2012. febr. 9. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!