Van egy AMD Athlon 64 x2 6000+ processzorom és 55-60°C-on megy. Nem tudom, hogy ennek a procinak mi az ideális hőmérséklet. Ez nem túl magas?
Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 06:50
11/18 anonim válasza:
Sylar te mindenkinél okosabb vagy igazad van a cikkírónál is tuti nagyobb ember vagy......... inkább nem vitatkozom...
12/18 anonim válasza:
Nem vagyok mindenkinél okosabb, de egy olyan cikkírón aki olyanokat ír hogy jajj jajj 60 fokos a proci, vissza veszi a teljesítményt, jön a világ vége... csak röhögök.
Már csak azért is mert nem lehet így általánosítani az összes procira vonatkozóan, de 60 foknál még egyik sem veszi le az órajelét.
13/18 A kérdező kommentje:
jelenleg terhelés nélkül eléri a 70 fokot, szerintem ez már magas. Igazatok van egy takarítás már lehet hogy ráférne
2012. febr. 9. 18:39
14/18 anonim válasza:
Terhelés nélkül? Az viszont úgy nagyon sok! Rajta van rendesen a hűtő? Takarítsd meg, a bordák közül is fújasd ki a port, pasztázd újra, és tedd rá rendesen a hűtést. Ennyinek még gyári hűtővel sem szabadna lennie terhelve sem, nemhogy üresjáratban.
15/18 anonim válasza:
Ha terhelés nélkül 70, akkor ott már igencsak bedöglött a paszta, és tele van a hűtő rács pormacskákkal. Adj nekik, és kend újra.
16/18 A kérdező kommentje:
rendben. Ez már a második AMD gépem aminél ugyanez a probléma, az viszont takarítva volt és ugyanígy magas volt a hőmérséklet, a végén mikor már leégett az alaplap procival, az volt a gond hogy egy 300 Wattos tápot raktam bele és nem adott elég áramot. Már azóta új táp, alaplap, és proci van de ugyanezt csinálja..De most lehet a takarítás és az újrapasztázás segíteni fog
2012. febr. 11. 10:29
17/18 anonim válasza:
És milyen az az új táp? Hány ampert ad 12V-on és azt hány ágra elosztva teszi? Az alaplapon a CPU áram csatlakozója be van kötve? Maga az alaplap támogatja a 100W feletti CPU-kat? Kevés szokta csak.
18/18 A kérdező kommentje:
uh..ezt most így fejből nem tudom megmondani, de amit mondasz az asszem be van dugva
2012. febr. 11. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!