Melyik antivírus képes a fertőzött fájlokat megjavítani?
Először is idéznék erről az oldalról és ezzel én is 100%-ig egyetértek:
"legendavagyok01 válasza:
Mindegyik vírusirtó annyira jó, amennyire esze van annak, aki használja..."
Nem is mondtam, hogy értek a vírusírtókhoz. Volt egy kérdés, arra válaszoltam. A vélemények meg ugye mindenkinél más. Lehet nyugodtan sz@rozni az ESET-et meg a vírusírtóit is... Én már csak ilyen hülye vagyok, hogy 10 éve azt használom és soha nincs vele semmi gondom...
Aki szerint meg az ESET sz@r annak ajánlanám figyelmébe a fenti idézetet, oszt jónapot... :)))
12-nek:
Tesztet én is be tudok linkelni, ahol az általam favorizált vírusírtó nyer...
Ezeket is emberek csinálják, ezért érdekes, hogy az egyik tesztnél ez a győztes, a másiknál meg az...
"Komolytalan teszt"
Ja, mert azt meg ki dönti el, hogy melyik teszt komoly?
erről is van egy teszt, hogy melyik teszt a jó, ez vicc, hallod...
1-2 kevésbé lényeges teszttől eltekintve nem is volt első semmiben
Tényleg, csak egy kettőben...
Ja meg a végén az összesítésben, ezek szerint tényleg csak egy két lényegtelenben...
Én csak egy senki vagyok meg hülye ahogy írtad...
Ja meg második a számtech kategóriában. Biztos, mert hülye vagyok...
engem mondjuk hidegen hagy a statisztika, de amiket írogatsz..
"1-2 kevésbé lényeges teszttől eltekintve nem is volt első semmiben
Tényleg, csak egy kettőben...
Ja meg a végén az összesítésben, ezek szerint tényleg csak egy két lényegtelenben..." - te bizonyára a top rated products részt nézted ami nem gond csak én a 3.-4. oldalt linkeltem be a kasperskyhez kapcsolatban. de ha nem tudsz olvasni, oké nem gond. de még nem válaszoltál a kérdésemre amire nagyon kíváncsi lennék.
nekem ezzel bemutatkoztál bár nekem általános véleményem, hogy mondhatok bármit a felhasználónak csak megy a feje után. nem gond de nekem senki ne jöjjön azzal hogy vírusos az msn. bánom én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!