Az lehet, hogy kaptam egy érvényes licenszet csak úgy?
Nemrég töltöttem le az Eset honlapjáról a legújabb vírusírtót és minden ok nélkül kaptam egy érvényes licenszet az év végéig,pedig az biztos hogy én nem vettem meg.
Mondjátok hogy ez előfordul, és nem a vírusírtóval van a gond :)
Ilyet még nem hallottam, csak egy hónapra adják az újságkódosat is. Biztos, hogy a valódi oldalról töltötted le? Ez az:
Igen az az oldal volt amit az első kommentelő írt :)...
Úgy volt hogy azért mégiscsak aktiválni akartam az antivírusomat és keresgélgettem az interneten serial-t meg ilyeneket és közben jött a a felugró ablak hogy az adatbázis frissítése sikeres.Megnéztem hogy ez hogy lehet és akkor láttam hogy bevan írva egy felhasználónév és egy jelszó(a jelszót azóta se tudom hogy mi mert csak ilyen pontok :D) és automatikusan frissítette a vírusadatbázist.
Ja és keresés közben egy kódot sem írtam be vagy próbáltam ki, igazából időm se nagyon volt,mert mikor elkezdtem keresgélni szinte azonnal jött az üzenet.
Én is azért tettem fel a kérdését mert nem tartottam valószínűleg egy évi aktiválást minden ok nélkül :)
A második válaszolónak : Köszönöm a tippet de , amíg nincs gond az antivírussal addig nem szólnék nekik erről, nem vagyok meggyőződve arról, hogy megtarthatnám az aktiválást :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!