Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az lehet, hogy kaptam egy...

Az lehet, hogy kaptam egy érvényes licenszet csak úgy?

Figyelt kérdés

Nemrég töltöttem le az Eset honlapjáról a legújabb vírusírtót és minden ok nélkül kaptam egy érvényes licenszet az év végéig,pedig az biztos hogy én nem vettem meg.

Mondjátok hogy ez előfordul, és nem a vírusírtóval van a gond :)

2012. jan. 15. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Ilyet még nem hallottam, csak egy hónapra adják az újságkódosat is. Biztos, hogy a valódi oldalról töltötted le? Ez az:

[link]

2012. jan. 15. 19:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőlük: [link]
2012. jan. 15. 19:01
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen az az oldal volt amit az első kommentelő írt :)...

Úgy volt hogy azért mégiscsak aktiválni akartam az antivírusomat és keresgélgettem az interneten serial-t meg ilyeneket és közben jött a a felugró ablak hogy az adatbázis frissítése sikeres.Megnéztem hogy ez hogy lehet és akkor láttam hogy bevan írva egy felhasználónév és egy jelszó(a jelszót azóta se tudom hogy mi mert csak ilyen pontok :D) és automatikusan frissítette a vírusadatbázist.

Ja és keresés közben egy kódot sem írtam be vagy próbáltam ki, igazából időm se nagyon volt,mert mikor elkezdtem keresgélni szinte azonnal jött az üzenet.

Én is azért tettem fel a kérdését mert nem tartottam valószínűleg egy évi aktiválást minden ok nélkül :)

A második válaszolónak : Köszönöm a tippet de , amíg nincs gond az antivírussal addig nem szólnék nekik erről, nem vagyok meggyőződve arról, hogy megtarthatnám az aktiválást :DD

2012. jan. 15. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezt valaki másnak küldhették, aki cégeset szerzett be, vagyis azonos kódot használó csomagot. Négy gépnél többre így küldik. Egyénileg ez úgy megy, hogy 30 napos próbaverzió letöltése, regisztrálás, email küldése. Ebben a TRIAL felhasználói név van. Valódi, megvásárolt ESS5-nél ez EAV-vel kezdődik. Te milyet kaptál? Egyébként bármi van, meg kell őrizni az eredeti licensz levelet.
2012. jan. 16. 00:22
 5/5 norberto79 ***** válasza:
Ki van zárva, nem küldenek online ilyen azonosítókat pláne nem állítják be neked. Már jó sok éve használjuk a szofvereiket, sok céghez is állítok be. E-mailben kapod ezeket az adatokat és neked kell kézzel beirni a megfelelő helyekre (egyébként küldenek .lic fájlt, de az másra való) Véletlenü letöltöttél egy ilyen kis alkalmazást ami keres és be is állitja magának az érvényes felhasznnevet és jelszót észrevétlenül, régi trükk, és sok helyen látom miután ezt én is megteszem hogy 2012.12.31.-ig vagy 2017.12.31. ig lesznek érvényesek...
2012. jan. 16. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!