Az eset smart security 5 elfogadja az ems4 licenszét?
Figyelt kérdés
Most a 4 van fennt, de ha leszedem az 5-öt, akkor jó lesz hozzá a jelenlegi licenszkulcsom?2011. júl. 20. 17:50
1/3 anonim válasza:
Ha feltelepíted az avast! 6-ot ami ingyenes és licencet lehet kérni a gyártó oldalán (TÖK INGYEN!! [link] meglepő eredményre fogsz jutni! Az ESET nem veszi észre a vírusok többségét, ellentétben az avast!-al!
2/3 anonim válasza:
ESET Smart Security5 még csak béta, tesztelésre való, ideiglenes kódot adnak hozzá. (Trial és számok, plusz jelszó). A normál kód ilyen: EAV-(számok) és egyedi jelszó.
3/3 A kérdező kommentje:
Én nem fizetek a licenszért, hanem az egyik barátom küldi minden hónapban imélen, mert neki jön olyan havi újságja, ami tartalmazza a licenszet minden hónapra.Am jó nekem az eset 4, csak láttam, hogy van 5 beta, és gondoltam, kipróbálom.
2011. júl. 21. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!