Olyat meg lehet hekkelni, hogy ha valaki e-mail címből ki akarja kutatni, hogy ki vagyok, akkor mást találjon?
Figyelt kérdés
nem akarok ilyet csinálni, csak érdekel, hogyha valaki ért hozzá meg tudja-e csinálni. Vagy tényleg egyértelműen és 100 %-osan lekutatható e-mail címből az, hogy ki is vagyok.?2012. jan. 9. 21:05
11/17 A kérdező kommentje:
az első felét még értem, a második elég kínai, de azért köszi;)
2012. jan. 9. 23:15
13/17 A kérdező kommentje:
Mostmár sajnos sok mindenen nem változtat, bízom benne, hogy nem lesz belőle gáz...
2012. jan. 9. 23:34
14/17 zeronibble 

válasza:

Orvosi igazolás valamilyen elmezavarról... :)
15/17 A kérdező kommentje:
mer?
2012. jan. 11. 00:25
16/17 zeronibble 

válasza:

Tudom, hogy rázós, de ha sikerül, kisebb rossz a börtönnél. És sikerül alatt nem azt értem, hogy teljesen megszokott módon sikerülne szert tenni rá...
17/17 A kérdező kommentje:
jaaaaaaaa:D:D nem csináltam semmi olyat amúgy, ami miatt börtönbe csuknának, de azért köszi;) amúgy megoldódni látszik az ügy szerencsére, ezer csók nektek a támogatásért:)
2012. jan. 12. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!