Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Proramozással meg lehet...

Proramozással meg lehet hekkelni egy progit úgy hogy nem legyen demo?

Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 18:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Persze, ezt hívják crackelésnek, de ezt nem te fogod megcsinálni az is biztos. Inkább keress a neten...
2012. jan. 2. 19:02
 2/16 A kérdező kommentje:
Mit is keressek a neten?
2012. jan. 2. 19:05
 3/16 anonim ***** válasza:

Hallod öcsém... Attól függ mire gondolsz... próbaidős programra, amit csak 1 hónapig használhatsz, vagy egy DEMÓRA, mint amilyet írtál... 3 GB-s játékból nem fog neked senki se hekkelni egy 12 GB-set...

Írd be a program/játék nevét gugliba + utána, hogy crack

pl. Adobe after effects cs4 crack

de ha játék, akkor a teljes verzió kell, crack nem fog neked demóból teljes verziót csinálni...

Örüljé

2012. jan. 2. 19:08
 4/16 anonim ***** válasza:
Magát a "meghekkelt" programot keressed és töltsd le, mert te nem fogod tudni megcsinálni...
2012. jan. 2. 19:11
 5/16 A kérdező kommentje:
ez egy próbaverziós progi de nem tudom honnan töthetnék le törtet
2012. jan. 2. 19:17
 6/16 anonim ***** válasza:

ez a programtól is függ.

pl. egy adobe csomag a teljes csomagot lehúzza, annyi h lekorlátozza 30 nap után megfelelő szériaszám nélkül. ezeket lehet törni, és ugyanúgy fut, mint korábban

viszont pl. egy normálisan 10 gigás játék, amelybe csak az első 2 pályát rakták be, ezért foglal mondjuk 2 gigát, abból az életbe nem fogsz teljes értékű programot varázsolni

2012. jan. 2. 19:32
 7/16 A kérdező kommentje:
Márr rajta vagyok :D találtam videot s letöltöttem a progit de nem tudom megnyitni a exe-t esetleg ebben nem tudnátok segiteni hogy hogyan?
2012. jan. 2. 20:17
 8/16 anonim ***** válasza:
Az EXE megnyitása az két kattintás az egérrel, ebben nincs mit segíteni... Valami hibaüzenet?
2012. jan. 3. 11:34
 9/16 A kérdező kommentje:
jah de nem tudom mi is lehet a baj megcsinálni meg vékképnemtunnám még ha lehet is szoval megadnám alinket megtudnád nézni hogy lehet-e rajta segiteni? link: [link]
2012. jan. 3. 12:06
 10/16 anonim ***** válasza:
így nem tudok segíteni, mert nekem valószínűleg nincs feltelepítve az a progi amit crack-elni kéne, így nincs mit crack-elni...
2012. jan. 3. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!