Win7 telepítés után nem látja az egyik vinyót a gép. Miért?
A barátnőéédét azért nem látja, mert NINCS PARTÍCIONÁLVA.
A tiédet meg látja, mert azt írtad, hogy adatok (film, zene ha jól emléxem) van rajta, tehát az meg partícionálva van.
Vagyis hop,hop...
Lehet, hogy te rosszul értelmezed. Amelyik vinyón adat van, akkor az partícionálva és formázva is van. Amelyik nincs partícionálva azon adat sincs semmi...
De azért nem értem a dolgot, mert neki sem üres. Filmek vannak rajta. Eddig, mikor XP-je volt, látta a vinyót, most meg nem.
Lehet, hogy valóban félreértelmezek 1-2 dolgot, de nem is vagyok olyan nagyon-nagyon hozzáértő, csak éppenhogy konyítok pár dolgot. :)
Ezt csak azért mondom, hogy egy kis türelem lehet, hogy kell majd. :P
Előtte tökéletesen működött. Nem raktam át másik gépbe, csak akartam. De kivettem, mondom akkor kapcsoljuk vissza és már nem ment. Utána visszatettem a vinyót és működött.
Ja, egyébként Total Commander-ben van betűje a vinyónak, csak azt írja ki, hogy "nincs ilyen meghajtó".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!