Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Win7 telepítés után nem látja...

Win7 telepítés után nem látja az egyik vinyót a gép. Miért?

Figyelt kérdés
Windows 7-et telepítettem és egy nem particionált, másodlagos vinyót nem észlel a gép. Kivettem, hogy majd megnézem egy másik gépen, de anélkül meg nem boot-olt a win. Annak a vinyónak (elvileg) semmi köze nincs a System-hez, én nem telepítettem rá semmit. Bios-ban is a helyén van minden (a bios látja a vinyót és a telepítésnél is látta a win).
2012. jan. 8. 22:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A barátnőéédét azért nem látja, mert NINCS PARTÍCIONÁLVA.

A tiédet meg látja, mert azt írtad, hogy adatok (film, zene ha jól emléxem) van rajta, tehát az meg partícionálva van.

Vagyis hop,hop...

Lehet, hogy te rosszul értelmezed. Amelyik vinyón adat van, akkor az partícionálva és formázva is van. Amelyik nincs partícionálva azon adat sincs semmi...

2012. jan. 9. 17:05
 12/19 A kérdező kommentje:

De azért nem értem a dolgot, mert neki sem üres. Filmek vannak rajta. Eddig, mikor XP-je volt, látta a vinyót, most meg nem.

Lehet, hogy valóban félreértelmezek 1-2 dolgot, de nem is vagyok olyan nagyon-nagyon hozzáértő, csak éppenhogy konyítok pár dolgot. :)

Ezt csak azért mondom, hogy egy kis türelem lehet, hogy kell majd. :P

2012. jan. 9. 17:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg rosszul értelmezed. Nem csak az a partícionált vinyó, amit több részre szedsz (partícionálsz), hanem az is ami egybe marad, mert itt is kell partícionálni, csak itt az egész egy partíció, ezután formázod le. tehát ha cucc van rajta, akkor biztos, hogy mindegyik partícionált és induljunk ki akkor ebből. Ha egy cuccal teli vinyót nem lát a gép, akkor több gond is lehet. Előtte látta vagy átraktad egy másik gépbe és azóta nem látja?
2012. jan. 9. 17:15
 14/19 A kérdező kommentje:

Előtte tökéletesen működött. Nem raktam át másik gépbe, csak akartam. De kivettem, mondom akkor kapcsoljuk vissza és már nem ment. Utána visszatettem a vinyót és működött.

Ja, egyébként Total Commander-ben van betűje a vinyónak, csak azt írja ki, hogy "nincs ilyen meghajtó".

2012. jan. 9. 17:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Másik gépben sem látja, mert így akkor lövésem sincs miért nem látja, ha eddig jó volt...
2012. jan. 9. 17:30
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem tettem át másik gépbe, mert azt csak itthon tudtam volna és a gép meg nem várhatott, mivel munkaeszköz. :/
2012. jan. 9. 17:39
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha egy partíciókezelő programot elindítasz, az sem látja?

Ingyenes:

[link]

2012. jan. 9. 17:45
 18/19 A kérdező kommentje:
Ezt maximum csak jövőhéten tudnám megmondani. :)
2012. jan. 9. 17:53
 19/19 Dévényi László válasza:
Eszközkezelő és hozzáadod a másik meghajtót és látja!!
2014. szept. 13. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!