Mi a Vodafone Magyarország e-mail címe?
Sajnos itt csak utólag találtam meg a helyes e-mail címet (ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com).
Az elérhetőségnél az on-line ügyfélszolgálatnak nevezett szar található.
A 1270-et kellett felhívnom (45 perc!), hogy megtudjam az e-mail címet!
Nem akarom a Vodafone-t mentegetni, de a szolgáltatók többsége titkolja az e-mail címét! A telefonos ügyfélszolgálatok pedig a törvény ellenére gyakorlatilag elérhetetlenek!
ugyfelszolgalat-hu@vodafone.com
Erre írtam a mai napon és válaszoltak rá.
A Samsung GalAXYÍ j3 tipusu telefonom besötétedett, javításra szorul. Tel. számom 702531937. Igy nem tudom az E-számlámat kifdizetni. Ennek érdekébwen kérem, hogy vagy az e-mail címemre küldjék meg a számlát vagy átutalással fizetnék. E-mai címem_katedralosy@gmail.com
Köszönettel Losy Károly, Pasaréti-út 112/A BP: 1026
Hála azoknak, akik megírták a pontos emailcímet, ami a következő: ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com
Jött rá automata válasz, kb. az, hogy 30 napon belül válaszolnak és használjam az online felületüket. Amit többször is próbáltam, de miután minden ki lett töltve és a rendszerük ki is pipált minden mezőt, a végén mindig ez fogadott: "Nem sikerült :( Nem tudtuk elküldeni az üzeneted. Megpróbálod újra?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!