Mi a Vodafone Magyarország e-mail címe?
Figyelt kérdés
A honlapon az elérhetőségnél nincs e-mail címük, és máshol se találtam meg. Elképzelhető, hogy egy távközlési cég a 21. században nem tart fenn e-mail-es ügyfélszolgálatot?..2012. jan. 6. 11:45
2/14 anonim válasza:
Van online ügyfélszolgálat. Igaz ez nem e-mailes, hanem lényegesen interaktívabb.
3/14 A kérdező kommentje:
Az elérhetőségek oldalon csak a kockázatkezelési csoport címe van (ha jól látom), az online ügyfélszolgálaton pedig nincs olyan menüpont, ahol megkérdezhetném, hogy mitől keletkezett újabb 2 év hűség a számomhoz... Konkrétan ez történt és gondoltam, hogy e-mailt írok nekik, vagy valahol online megkérdezem, de egyelőre nem találtam lehetőséget erre.
2012. jan. 6. 12:42
6/14 anonim válasza:
ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com
Mikor nekem volt szükségem valamire tök ideges voltam hogy miért nem lehet a honlapra leírni a címet.
A fél internetet átnéztem én is mire megtaláltam, nem értem miért kell így eldugni.
7/14 anonim válasza:
Mi lett az ügyed vége ? Nekünk is ez van... :/
8/14 anonim válasza:
Azért elmennek a ...-ba tényleg hogy nem lehet egy k...a email cimet megadni, az a car hogy nem vagyok vodás, viszont az usb-és internetem az , igy ha azzal van gondom akkor a rendszer az online ügyintézést ajánlja fel ahol ugyebár regisztrálni kell vodás számmal, meg amugyis minek regisztrálnék ha csak kérdésem van, direkt bonyolitják meg, mellesleg most virust kaptam a mobilsticktől , ezirányba akartam érdeklődni.
9/14 anonim válasza:
ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com ez a helyes cim, ide irtam én is, és küldtek visszajelzést rögtön
10/14 Newmi1 válasza:
Ez meg az angol consumer@help.vodafone.co.uk , ha valakinek szüksége lenne rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!