Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik e-mail fiók a legmegbíz...

Kovács János 88 kérdése:

Melyik e-mail fiók a legmegbízhatóbb? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Freemai.hu, Citromail.hu, Vipmail.hu, Mailbox.hu, nálam ezek kilőve az biztos, de van 3 olyan szolgáltató, melyek közül nem tudom eldönteni, hogy melyiknél érdemesebb regisztrálni.

Ezek a Gmail.com, a Hotmail.com, és a Yahoo.com.

Nektek mi a véleményetek?

2012. jan. 5. 11:59
 1/7 _Zoldike_ ***** válasza:
hotmailt ne, a tobbi jo
2012. jan. 5. 12:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Feltörni a freemailt meg a citromailt se fogják a szolgáltató hibájából, mindenesetre amiket te "kilőttél" azokat én se javasolnám. Ha leállások, hibák, adatvesztés, levél meg nem érkezés szempontjából nézed, az alsó háromra szerintem nem lehet panasz, de ha választani kell, a gmailt javasolnám, az eddig még mindenhova jó volt, a hotmail mellett meg az szól, hogy kapsz hozzá egy msn fiókot :)
2012. jan. 5. 12:19
 3/7 anonim válasza:
gmail, az idegen gépet nem engedi hogy belépjen. csak ha pl tudja a biztonsági kérdésedre a választ. de akkor is kijelzi hogy próbálkoztak,vagy beléptek.sokáig citromailt használtam,de a gmail a legjobb.nem hiába,hisz google szolgáltatás.
2012. jan. 5. 14:12
 4/7 anonim válasza:
meg annyit hogy,Hotmailt ne! microsfot...
2012. jan. 5. 14:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Gmail, vagy az arra épülő mailbox.
2012. jan. 5. 14:57
 6/7 A kérdező kommentje:

Ezer hála és köszönet mindenkinek aki hozzászólt.

Hasznosak voltak atanácsok, legalábbis annak éreztem őket.

Köszönöm! ;)

2012. jan. 5. 23:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Gmail a legjobb
2012. jan. 7. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!