Mivan a eset smart security 5-el?
Figyelt kérdés
Eset Smart Security 5 öm van eredeti hónapos licenc kódos és amikor aktiváltam azon a napon kiirta hogy hány nap volt hátra de miután újraindítottam gépet aztírja próbaverzió használati ideje lejárt de a frissítési beállításoknál a lejárat dátumát rendesen ott levan irva a frissítés megy rendesen ha frissítek visszajön azhogy hánynap van hátra hogy tudom megoldani ezmár idegesítő?2012. jan. 1. 13:19
1/15 anonim válasza:
Hívd fel őket, vagy írjál nekik, ügyelet is van.
2/15 A kérdező kommentje:
de szartsesegitenek ._.
2012. jan. 1. 17:04
3/15 anonim válasza:
Hát ha máshonnan töltötted le, nem a Sicontactéról, akkor ne csodálkozz. Sok a tört kódos "Nod" a neten.
Egyébként nézd meg a Beállításokban, a Behatolásvédelem működik-e? Ha nem, akkor letiltotta a tűzfalát,semmit sem véd. Ezért nem érdemes az ESET5-ből törttel próbálkozni. Töröld le és tegyél fel pl. AVG-t.
4/15 A kérdező kommentje:
Tesetudsz olvasni xDDD odavan irva eredeti és eset.com rol töltöttem le
2012. jan. 1. 18:50
5/15 A kérdező kommentje:
és eset.hu rol igényeltem licencet nem tört szarokat teszek fel a gépemre nemvagyok hülye hogy olyasmiket rakjak rá
2012. jan. 1. 18:54
6/15 anonim válasza:
Regisztráció után kaptál email-ben TRIAL kódot? Próbáld meg újra beírni a Felhasználói nevet és s jelszót. Én tavaly éppen egy rosszul beírt jelszó miatt szívtam az ESET5-tel. Pedig megvettem féláron.
7/15 A kérdező kommentje:
már azzal próbálkoztam semmi haszna
2012. jan. 2. 07:22
8/15 anonim válasza:
Szerezz be hozzá újságkódot, havonta kell cserélni, Pcworld vagy Chip magazin, illetve SG honlap, ott találsz.
9/15 A kérdező kommentje:
Én emailbe igénylek minden hónapba a eset.hu rol a licencel nincs gond
2012. jan. 2. 21:29
10/15 csacsi2 válasza:
Nem úgy tűnik, hogy "nincs gond a licenc -el"! Azért megpróbálhatod a beállítások / frissítés alatt a frissítési gyorsítótár kiürítését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!