Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért jelez vírust?

Miért jelez vírust?

Figyelt kérdés

sziasztok!

eset smart security 5-öt használok és nemértem hogy miért veszi virusként pl az Advance Sistem Care telepítőjét? hivatalos oldaláról töltöttem le. ugyan ez van a Game Booster 3 nál amit szintén a hivatalos oldaláról töltöttem le. Amit észlel az: "módosult Win32/Adware.Toolbar.Dealio alkalmazás"

most raktam ujra a gépet és nemakarok kockáztatni emiatt. Szerintetek telepíthetem? mert hallottam hogy pár programot virusként veszi ami nemis vírusos. Ezis azok közé tartozik?

2011. dec. 22. 16:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele csak Adware-k.

"Reklámokat megjelenítő szoftver, amely általában vagy trójaiként, vagy kereskedelmi programok ingyenes változatainak részeként települ a számítógépre.

A reklámszoftverek egy része kémszoftverrel is kombinálásra kerül, hogy a felhasználó érdeklődési körének jobban megfelelő reklámokat tudjon megjeleníteni."

2011. dec. 22. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!