Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Minden nap vírust jelez a...

Minden nap vírust jelez a microsoft security essentians. Mindig eltávolítom, de napról napra többet ír ki?

Figyelt kérdés
kép: [link]
2011. jún. 8. 11:48
 1/9 bix ***** válasza:
mert valszeg nem tudja kiírtani rendesen, és rendszerindításkor szépen bejön újra... én spybot és adaware párossal szoktam leszedni őket, és avast boot idejű keresésével. mindegyiket természetesen frissíteni kéne előtte hogy minden okés legyen. avast magában is egész hatékonyan keres bootoláskor
2011. jún. 8. 11:56
 2/9 anonim ***** válasza:
hát én egy ilyentől már újra is húznám a wint
2011. jún. 8. 13:02
 3/9 A kérdező kommentje:
az nem lehet hogy maga a vírusírtó átverés?(mármint rosszat töltöttem le?:)
2011. jún. 8. 13:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Jót töltöttél le szerintem ha hivatalos oldalról szedted meg 100%.. De szerintem ha ezt csinálja mindig vagy le cseréled jobb irtóra és azzal nézetted meg,vagy rendszer újratelepítés és microsoft irtóját ne használd.
2011. jún. 8. 16:03
 5/9 A kérdező kommentje:
avastal is ezvan.a boot keresés az utolsó remény.de ez a worm vírus mit csinál?
2011. jún. 8. 16:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezzel: [link]

Ez a verzió nem valós idejű védelem, csak egyszerűen átvizsgálja az ESET kereső motorja a géped (legálisan használható és teljesen ingyenes!)

Pipáld be a "tömörített fájlok keresését" is !!!

ESET az egyik legjobb védelmi program.

2011. jún. 8. 16:16
 7/9 anonim válasza:

Figyu! Nekem vannak jó tapasztalataim és hihetsz nekem. Nem lehet hogy átverés, mert az a MS hivatalos és hát őszintén szólva fos vírusvédelme:)

Amit tehetsz: Rakjál fel ESET NOD32 4.2-t, vagy AVG Anti-Virus 2011-et. Ezekkel próbáld meg, mert biztosra mondom hogy vírusmentes lesz a géped ha valamelyiket a kettő közül lefuttatod.:D

2011. jún. 8. 17:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Lécci írj ha lefuttattad, kíváncsi vagyok mi a helyzet! =)
2011. jún. 8. 21:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Valószínű Presistent vírusról van szó, és beírták a registry-be. A lényeg, hogy magát az exe file-t mindig letörlöd, de minden indításkor újra creálja magát. Az ESET meg nem a legjobb vírus védelem, ez baromság. Mindegy is, nem ez a vita lényege.

Ezt töltsd le, csak 15 napos próba verzió, de arra, hogy te most eltávolítsd a kártékony vírust, tökéletes:

[link]

illetve utána meg :

[link]

ezek csak eltávolításhoz jók, jó vírusírtót és tűzfalat még keresned kell.

2011. jún. 10. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.