Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A víruskeresők trójait jelezne...

A víruskeresők trójait jeleznek, előugranak ilyen Spyware Protection-os ablakok kb percenként... A vírusirtó befagy ha ki akarom irtani.. Valaki valami ötlettel előállna?

Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 16:13
 1/5 anonim válasza:

hat velem is ez van...avastom van es percenkent kiirja h trojait talat mar 76ot:(( nemtom.....

nekem se artana segitseg;):D

2009. máj. 18. 16:17
 2/5 A kérdező kommentje:

Na, akkor gyorsan segítséget valaki :(

Ráadásul nő vagyok, ha kérhetem, majd akkor emberien fogalmazzatok :D

2009. máj. 18. 16:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nő vagy,akkor hiába fogalmazok emberien,úgyse értenéd:p

A legelső lépés az legyen,hogy minden fontos adatot kimentesz vagy adathordozóra,vagy egy másik particiora,mint amin a windows van.(ez legtöbbször a c:)Ne hagyd ki ezt a lépést,mert nagyon könnyen elvesztheted a meglévő adataidat.A vírusirtást úgy kell csinálni,hogy először is frissíted a vírusirtót,hogy naprakész legyen.Azután kihúzod a netkábelt a gépből.Utána újraindítod a gépet,és még mielőtt elindul a windows vadul nyomogatod az f8 billentyűt.Egyszercsak előugrik egy lista,amin kiválasztod azt,hogy indítás csökkentett módban.Nem ijedsz meg,mert meg fog változni a képernyőd felbontása,ilyenkor ez természetes.Most indítod el a vírusirtót,de úgy,hogy a legmélyebb vizsgálatot választod.Ettől független érdemes még egy másik gyilkológéppel is végigjátszani ugyanezeket,ami nem vírusirtó,hanem kimondott kémgyilkos.Pl spyware terminator,vagy spybot s&d.Bár ha most nincsenek fenn,akkor lehet,hogy hiába rakod fel őket a már fertőzött rendszerre,ha egyáltalán sikerül.Avastnál van még egy lehetőség,méghozzá az ütemezett indításkori keresés.Jobbklikk az automagnóm,aztán meg fogod találni.Bármit is csinálsz a siker nem garantált egyáltalán.Végső megoldás az,hogy előveszed a windows cd-det,és a számítógéphez tartozó telepítő cd-t(cd.ket),amin a különböző driverek(eszközök,mint pl videokártya,hangkártya illesztőprogramjai) vannak.Én ezzel szoktam kezdeni,ugyanis ez biztos módszer,és így tuti nem pocsékolok el egy csomó időt.Végsősoron hamarabb megvan,mint egy vírusirtás.

A legeslegbiztosabb védekezés a vírusok ellen pedig az,hogy áttérsz linux használatára:www.ubuntu.hu

2009. máj. 18. 16:45
 4/5 anonim válasza:

ouu hat enis koszi...ezekszt uj windowsra van szukseg.......

x(

2009. máj. 19. 17:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha van egy windowsod,amit felraktál már,azt felrakhatod újra.Meg le is lehet kalóz windowst tölteni a netről.

Szerintem kérj meg egy hozzáértő ismerőst,aki segít neked,mert itt tudunk adni tippeket,de teljeskörű útmutatást nem tudunk.Előfordulhatnak gikszerek,még azzal is aki ért hozzá,nem nehéz megszívni.Nekiállhatsz te is,de elsőre nem lesz olyan könnyű.Ha hívsz valakit pénzért,akkor számíts rá,hogy le akar majd venni.

2009. máj. 19. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!