Van másnál is olyan probléma, hogy a legális ESET Smart Security 5 internetre való csatlakozás után nem frissíti automatikusan a vírusadatbázist?
Kösz a választ.
Bár azt elfelejtettem írni, hogy nálam XP (SP3) van.
Be van pipálva. De akkor sem frissít.
Jeleztem nekik, válaszoltak is. Lényeg, hogy újra kell telepíteni viszonylag elég bonyolult módon (valami nod eltávolító fájlt kell használni, aztán csökkentett módban futtatni, majd törölni néhány mappát…), szóval elég bonyolult, én meg nem vagyok egy nagy számítógépes.
Majd valahogy megoldom.
Tulajdonképpen arra voltam/vagyok kíváncsi, hogy ez csak nálam nem működik, vagy általánosabb a probléma.
Mert úgy látom az 5-ös verzió instabilabb, mint a 4-es (legalábbsi nálam).
Pl. A játékos üzemmódnál is ki kellett venni a pipát, mert egyfolytában tévesen jelzett, de CD-írásnál is problémát jelzett a CD-vel, holott a 4-esnek semmi baja nem volt ugyanezzel a CD-vel.
Eset Smart Security5 legális az enyém is.
Ha mobilnetet használsz, a csatlakozás előtt nem tud felmenni a netre, megkeresni a szerverét és frissiteni. Én úgy szoktam, ha kapcsolódik a hotspot, azonnal kézzel frissitem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!