Miért nem megy a net a laptopomon?
Figyelt kérdés
Eddig úgy oldottam meg, hogy előszöris bejön a net a switch-be. Onnan pedig egy hálózati kábel megy a PC-be, és egy a laptopba. Az internetet a Pc-n osztottam meg. Minden zseniálisan működött, nem tudom mi történhetett, de most nem megy. Pedig semmit nem állítottam el, és kicsit értek is hozzá, de ez a probléma meghaladja a tudáshatáromat. Egyszerűen egyik este megnéztem egy filmet, kikapcsoltam, másnap este pedig nem ment már. Sok mindent próbáltam, még a hálózati kártyákat is újratelepítettem, de semmi. Az érdekes az, hogy a 2 gép látja egymást, és fájlokat is meg tudok osztani. Mindkét gépen 7es windows fut. Kérlek segítsetek, mert már az idegeim tönkrementek :)2011. nov. 6. 21:27
1/4 anonim válasza:
nekem is ugyan ez a gondom :D tp linkes wifis routerem van
2/4 anonim válasza:
Nem az összeköttetéssel lehet a gond, hanem az internetszolgáltatóval.
3/4 P.O.C. válasza:
Eleve nem Switch -el kéne Internetet megosztani.
4/4 A kérdező kommentje:
de hát azelőtt minden ment tökéletesen, több, mint 1 hétig...
2011. nov. 12. 01:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!