Lorandkoma kérdése:
A COMODO Interner Securityvel hogy kell virust irtani?
Figyelt kérdés
nekem a virust a karanténba tette és nem tudom eltávolitani ,mert nincs törlés gomb .2011. dec. 10. 08:06
1/8 anonim 

válasza:

Comodoval inkább sehogy, tegyél fel normális vírusirtót. A tűzfala jó, de az AV-je kritikán aluli lehet, ha nem értesz hozzá.
Nem volt személyesen szerencsétlenségem hozzá, csak a eredményeihez (meg ahhoz, hogy takarítsak utána), de azért egy jobb katt törlésnél nem állhatna meg a fantázia. Ha az sincs, akkor tényleg annyira elkúrták, mint gondolom.
2/8 csacsi2 

válasza:

Nekem is comodo van , de nem tudom a választ, mert nem volt még vírusom! (tehát működik, hacsak nem kapcsolod ki!!!) [link]
Klikkelj a karanténozott elemekre és jobb klikkel töröld, vagy távolítsd el, ürítsd ki!
3/8 anonim 

válasza:

comodo nem a vírusirtóról híres! hanem a díjnyertes tűzfalról! ne comod vírusirtót használj!pl avast vírusirtó és comodo tűzfal. az ilyen párosítás verhetetlen...a tűzfalát több cég is használja,mivel az egyik legjobb tűzfal a világon!nekem avast vírusirtó+comod tűzfal.és mellé még egy kémprogram eltávolító is amit csak havi 1 szer futtatok! a rendszerem azóta teljesen biztonságos. egy vírusom sem volt!
4/8 anonim 

válasza:

Bőven elég a comodo arra amire kell.
Tök fölösleges mellé más vírusirtó is.
Amúgy meg az antivírus fülön van olyan menüpont, hogy vizsgálat futtatása..
5/8 anonim 

válasza:

utolsó,szerintem ez nem igaz!comodnak a tűzfala jó,nem pedig a vírusirtója.persze az is nagyon jó,de mégis csak a tűzfal nyeri a díjakat!attól is függ milyen a géped,és hogy mennyire fontos neked a biztonság!persze egy mezei otthoni pc-re jó a comodo vírusirtó, de én informatikai szemmel máshogy látom a dologokat.
6/8 anonim 

válasza:

comodo-nak a tűzfala a legjobb!én a vírusirtóját nem használom.comod tűzfal+avast vírusirtó nagyon jó párosítás amúgy!
7/8 csacsi2 

válasza:

ESS + Comodo tűzfal (csak hogy csatlakozzak)
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. dec. 22. 09:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!