Eset Smart Security 4 tűzfal beállítása?
Figyelt kérdés
A NOD32 után a netbookon WIN7 op.rendszer mellett, kipróbáltam a Smart - t. Ha megnyitom a számítógép mappát, akkor csak a hálózatnál látszik az otthoni csoport gépei. Az otthoni csoportnál sajnos egyik sem. A Windows is hibaélhárításnál az ESET tűzfalára hivatkozik.
Ha valaki írna nekem erre megfelelő beállítást, azt előre is köszönném.
2011. dec. 4. 20:59
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Vezérlőpultban (Biztonsági központ) melyik tűzfalat jelzi, hogy be van kapcsolva?
3/3 anonim válasza:
Nekem ESS5 van a gépemen, ha fent vagyok a neten, nem lehet megnézni. De az biztos, hogy már a telepítésnél teljesen átveszi a ESS a gép teljes ellenőrzését.
1. Tanuló mód: megtanulja, mit engedhet ki a netre (pl. böngészők, levelező, netkapcsolat, Google Föld stb.).
2. Interaktív mód: állandóan kérdez.
3. Automatikus üzemmód. (Nálam ezzel fut).
4. Automatikus üzemmmód kivételekkel (pl. torrent).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!