A sulinkba a tanárok letiltották a facebookot, hogy lehet
feloldani?
21/32 A kérdező kommentje:
Nem szokásunk órák alatt fészezni..1úgy is észreveszik 2.még is minek?annáltöbb eszünk van-.- kajak mi sulinkba nem szokás,drága is meg minden..olyankor nem érdekel.. De ügye létezik Informatika is,és ha éppen szabad óra van és fészre nem lehet rámenni..hát elég szar...ja és nem vagyok senki öccse;). 1 nem vagy a bátyám,2nincs is bátyám3 lány vagyok..csőőő
22/32 A kérdező kommentje:
Ja és elég jól tanulok ahoz,h pofázhassak:P nem órák alatt nyomjuk,mert semmi értelme nincs..errefele nem szokás,és nem is értem milyen tanárok vannak -.- arra fele..szégyen
És ezt a tanárokkal nem lehet megbeszélni? Mert ha van szabad óra, akkor miért is ne?
Azzal szerintem senkinek nem lenne gondja, úgy rendben van.
2011. dec. 7. 18:34
24/32 A kérdező kommentje:
25/32 anonim válasza:
Szevasz Papucsin! Rájöttél, ki vagyok?
2011. dec. 13. 17:45
26/32 A kérdező kommentje:
27/32 anonim válasza:
Sok csökött agyú görény aki iskolákban letiltja...
A sok idióta rendszergazda, meg tanárnak nem jut eszébe jobb megoldás? Talán le kéne kötni a diákot, nem tiltani a dolgokat... most így nem az órára figyel a gyerek (mert unalmas, és sz*r) hanem plusz energiát fordít arra hogy HOGYAN TÖRJE FEL!!! Most ez így sehova nem vezet. persze az iskola tanulásra való, de nem a facebooktol fog függeni a gyerek jövője, hanem az oktatás minőségétől, és milyenségétől... beszari tanárok, akik nem merik felvenni a harcot és letiltatják, a sok seg***j informatikus aki meg meg is csinálja! vesztes mind!
2012. ápr. 10. 12:45
28/32 A kérdező kommentje:
NEM tanitási órán szeretnék facebookozni,hanem a informatikán és akkor ha nincs valami feladat,általában adnak egy feladatot,és azzal kész vagyok "azt csinálok amit akarok"..A facebook meg le VOLT tiltva,mert a tanárok "ellenzik" fő hogy mind rajta van -.- ..na de m1 ..megoldottuk,azóta meg vigan fészezunk NEM TELÓRÓL..az csak Magyar országon szokás percenként ki irni,hogy a tanár csicska :)
29/32 anonim válasza:
Én tudok egy megoldást amit nem tudnak letiltani de ezt inkább privátban, mert nem szeretném ha mindenki tudna róla. :)
2012. dec. 23. 14:54
30/32 anonim válasza:
próbáld meg ezt a linket nekem működik
[link]
2013. jún. 15. 10:18
Kapcsolódó kérdések: