Mennyire fontos a rendszervisszaállítás? (részletek lent)
Nyugodtan kikapcsolhatod. Semmi "egyéb" hátrányod nem lesz abból, ha kikapcsolod, csak annyi, hogy nem lesz rendszervisszaállításod.
És igen, az egyik nagy hátránya a rendszervisszaállításnak az, hogy a vírust is visszaállítja!
Én a telepítést követően első műveletek egyikében lövöm le. Az én helyem ne pocsékolja :D Tudok én a gépemre vigyázni!
Ne öld meg. Inkább használj egy jó vírusirtót. Nekem már kétszer mentette meg az életem a visszaállítás. Pont arra jó, hogy ha véletlenül gallyramegy valami - akár tőled függetlenül is, pl. egy telepítést követően - akkor vissza tudd vonni, így nem kell a komplett rendszeredet újraépítened.
>>Jól tudom, hogy "csak" annyi a haszna, hogy a Windows meghibásodásakor vagy egy elszúrt telepítéskor megkönnyíti az életem és (majdnem mindig) megóv az újratelepítéstől?<<
Ez nagyjából így igaz, és pont ez a lényeg. Hidd el, bántam már meg, hogy kikapcsoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!