Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi alapján tiltja le az...

Mi alapján tiltja le az e-mail küldést a szolgáltató?

Figyelt kérdés

Az egyik családtagom @t-online végű emailcímet használ, elég nagy forgalmat bonyolít, főleg a baráti társaságán belül. Két napja küldésnél hibaüzenetet kap az Outlook-tól, miszerint: "Spamküldés miatt korlátozva 20111116" és még néhány hibakód, amikre rákeresve spam-mel kapcsolatos dolgokat nem találtam.

Mi alapján/milyen esetekben tilt a szolgáltató?

Mennyi időre?

Telefonon vagy más úton lehet kérni ennek a feloldását?

2011. nov. 17. 21:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szolgáltató korlátozhatja ezt? Én soha nem használtam a szolgáltatóét, nem kértem belőle, jobb a Gmail.
2011. nov. 20. 21:58
 12/12 A kérdező kommentje:

Igen. Az ÁSZF-ből:

"A Szolgáltató az előfizetői szolgáltatást az Előfizető előzetes vagy egyidejű értesítése mellett az alábbi esetekben korlátozhatja, vagy csökkentheti annak minőségi vagy más jellemzőit...

iii. Az olyan e-mail-eket, amelyek több mint 32 címzettet tartalmaznak a „címzettek” listában (To, Cc, Bcc)

Nagy mennyiségű levélküldésnek minősül az a felhasználás, amelyben:

i. 24 óra alatt, adott felhasználói fiókkal több, mint 1000 címzettet, illetve

ii. 10, 60 és 600 másodperces időintervallumok alatt rendre 32, 64 és 128-nál több címzettet észlelnek a Szolgáltató rendszerei.

A Szolgáltató az ilyen kéretlen ... e-mail-ek... átvételét illetve továbbítását a hálózatának és

rendszereinek és a szolgáltatás védelme érdekében szoftveres és/vagy hardveres eszközök segítségével megtagadhatja."

2011. nov. 20. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!