Mi lehet ez a vírus? Ami felett elhalad a kurzorom, abból több tíz példányt megnyit. Az ablakokat (pl T. Commander, vagy a bezárás ablak) tetszése szerint nyitogatja-csukogatja. Mit csináljak vele?
Régebben az én gépem is ezzel őrjített! Egészen mostanáig azt hittem, egyedül vagyok a világban! :) Azóta sem jöttem rá, mi okozhatta, de elmúlt, amint normális tápegység került a gépembe és kicseréltem a gépházat is. Azóta teljesen megszűnt, én magam sem értem. A ház a gombok környékén (bekapcs., reset) érintkezési hibás volt.
Időnként csipogott is a gép bekapcsoláskor ész nélkül, SEMMI rendszer nem volt a csipogásban, de ezt ugyebár magyarázhatja az érintkezési probléma, ami nyilván a beépített hangszórót is érintette. Ilyenkor legtöbbször el sem indult a gép.
Azt már tudom, hogy egy beteg tápegység nagyon furcsa dolgokat képes olykor produkálni, akár vinyót is ölhet, vagy mégrosszabb. De hogy az egérnél bekevar-e, hivatalosan nem tudom.
Elnézést, amiért "hangosan" gondolkodtam. Talán a legegyszerűbb, ha kipróbálod egy másik egérrel (és billivel), ha megjavul, jól megúsztad. Ha nem, ellenőriztesd a tápodat.
Háááát... nem vagyok szőke :), de most úgy éreztem magam.
Szó nem volt vírusról, csak a billentyűzet Enter gombja ragadt be.
nos... egy hétvégés körömrágás után röhögtünk egy jó nagyot... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!