Kb. mennyi ideig szabad egyhuzamban bekapcsolva legyen egy számítógép?
Figyelt kérdés
Ha ez segít, akkor pár adat:
- Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550; 2.33 GHz
- RAM: 2 GB
- System type: 32-bit- operating System
2011. nov. 14. 03:36
1/4 anonim válasza:
Bármeddig. Ennek nincs korlátja. Pontosabban addig lehet egyfolytában bekapcsolva amíg áramszünet lesz, vagy valamely alkatrész tönkre nem megy.
2/4 anonim válasza:
Ha winfost használsz úgyis rebootolgatnod kell.
3/4 anonim válasza:
Gyakorlatilag ha a megfelelő hűtés biztosítva van, akkor bármeddig. (Márpedig az biztosítva szokott lenni, máskülönben egy órát sem bírna ki egyfolytában.) Bár igazából ha nincs használva huzamosabb ideig (ezalatt több órát értek) a gép, célszerű kikapcsolni, egyrészt azért nem mindegy, hogy mennyi ideig zabálja az áramot, másrészt meg egy bizonyos elterjedt operációs rendszer - meg a sok sz*r driver, amit alá írnak - nem mindig örül, ha napokig egyfolytában használod. Belassulhat, ha sz*r valami driver, akkor szép lassacskán elzabálja a memóriát, meg hasonlók. De egy sima Ubuntu Linuxos géppel már volt dolgom, ami szerverként funkcionált, és csak áramszünetkor volt kikapcsolva. Simán bírta, pedig nem volt egy extra gép, sima hagyományos PC.
4/4 anonim válasza:
szerintem a te f...os géped 1 napigsebírná ki bekapcsolva 2GB SD ramos sza...rrral mit akarsz fiam?! mennnyé a bódba és cseréld le a pi..csába egy sokkkal drágáb feltuningolt gépre oszt jóvan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!