Názáreti Szent Jézus kérdése:
Meddig lehet bekapcsolva egy számítógép?
Figyelt kérdés
És mitől függ?2011. jún. 17. 05:38
1/3 anonim válasza:
Igazából bármeddig. Leginkább a hűtéstől, minél alacsonyabb hőfokon (normális keretek között :) ), illetve a tranzisztorok és kondenzátorok minőségétől. Talán ez a két elem a gépben az, ami a legkönnyebben elszáll. De ha megfelelő a hűtés, és nem ócska az anyag, akkor nyugodtan mehet a gép akár évekig is: ha az Oprendszer normális, és nem tölti fel magát egy rakat fölösleges adattal, amit csak kikapcsoláskor törölne :)
De, gyanítom a kérdés arra vonatkozik, hogy otthon: nyugodtan mehet a géped akár pár hétig is, az ég világon semmi baja nem lesz. De azt azért nézd meg, hogy rendben van-e, tehát portalaníts, pláne nyáron, mert az éjjel-nappal működéshez kell a hűtés. Egyébként is, de így főleg :)
2/3 anonim válasza:
Ugy ahogy az elozo irta, gyakorlatilag barmeddig(esetleg mig el nem veszik az aramot:P). Nekem is a rekord egy honap korul van kikapcsolas nelkul.
3/3 bp1985 válasza:
Nekem a torrentes kb 1 éve megy. Azóta ki sem kapcsoltam, meg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!