Segítség légyszives! (? )
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy progit, és letöröltem de egyfolytába megnyílik mit tegyek? ez gondolom egy vírus.Be akarom zárni de nem zárja be mert újra megnyitja újrainditást mindjárt prób.
Köszi!
2011. nov. 2. 14:32
1/12 anonim válasza:
Ennek ugorjál neki még egyszer légyszives...
2/12 A kérdező kommentje:
Szóval az van hogy.
Szó szerint counter strikera letöltöttem egy progit, de viszont elindítottam és ki írja ugye feladat kezelőbe.Beszeretném zárni, de egyfolytában újra kiadja!Hogy tudnám ezt le blokkolni?
2011. nov. 2. 14:38
3/12 A kérdező kommentje:
Mármint valahogy hogy a progi ne tudjon elindulni!
2011. nov. 2. 14:41
4/12 anonim válasza:
A számítógép keresőjébe írd be ennek az erőszakos programnak a nevét. Amit talált azt jelöld ki törlésre. Azt csináld meg, hogy kint legyen a kérdés, hogy "Biztosan törli ezt a fájlt?" Ezután csukd be a feladatkezelőben a programot és villámgyorsan kattints az Igen gombra a törlés megerősítése panelen.
5/12 anonim válasza:
miért akartál csalni CS-ben? :) low vagy?
6/12 A kérdező kommentje:
A válasszal hogy: Miért akartál csalni csben? Low vagy?
Válaszom:
Figyelj, nem low vagyok de szerintem azért azok az emberek akik aimoznak, aztán bannolom őket ezért vissza jönnek ugyan úgy valahogy le akartam kergetni.De ez amúgy se olyan hack hanem a 22x bhop...
2011. nov. 30. 22:06
7/12 A kérdező kommentje:
18:30 Köszi :) Ment a pozitív!
2011. nov. 30. 22:08
8/12 anonim válasza:
más módja is van az elkergetésnek... ne süllyedj a szintjükre :D főleg ha admin vagy.....
9/12 A kérdező kommentje:
Mondom, ez egy bhop script, 22x bhop ha érdekel google rá, azért használtam volna mert ez egy nagyon gyorsan bhoppol és a whsok elől elbhoppolok aztán kész :D
2011. dec. 2. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!