Hogy lehet törölni a felhasználói fiókot? Légyszíves segíts! :' (
csináltam egy felhasználói fiókot (neve: Rendszergazda), ami jelszavas. törölni nem tudom. Próbáltam jobb egérgombbal. Olvastam h rá kell kattolni arra h felhasználói fiók törlése. Csak nálam nem jelenik meg olyan. Fogalmam sincs az egészről. Próbáltam beállitani h megjegyezze a jelszót és magától automatikusan belépjen, hát nem jött össze, mert még olyan lehetőség sincs. Ha az egérrel rámegyek a felhasználói fiókoknál erre a fiókra, megjelenik pár lehetőség (amikre nem lehet rákattolni se semmi csak megmutatja h mit lehet csinálni ha rákattolok a fiókra.)
:S a legnagyobb problémám hogy amikor bekapcsolom a gépet, mindig kéri a jelszót :-/ erre kéne gyógyír ;D abszolút hülye vagyok ehez tehát ha segitesz akkor magyarázd el lépésről lépésre h mire kattoljak.
amúgy azt mondták hogy nem lehet törölni a felhasználói fiókot ha a neve Rendszergazda :S most akkor telepitsem újra a windowst?
igen én is gondoltam már rá hogy csináljak másik felhasználói fiókot, csináltam is, csak az a baj hogy nekem azzal van bajom hogy magától nem lép be, mert be kell irni a felhasználót olyankor :S
a felhasználói fióknak nem adtam nevet csak azt ami eleve oda volt irva hogy Rendszergazda, gondoltam jó lesz az úgy, és ezért az lett a neve a fióknak..
most lehet azt hiszi magáról hogy beépitett fiók?:S
próbáltam már ezt is:
1. Win+ R vagy Futtatás menüpont: “control userpasswords2″
2. Kiválasztjuk a felhasználót, akivel automatikusan fogunk belépni.
3. Kivesszük a pipát a “A számítógép használatához felhasználónevet és jelszót kell megadni.” elől.
4. OK-ra bökünk, majd beírjuk kétszer a jelszavunkat megerősítésként.
nem találtam semmit.. szar az egész.. rendszervisszaállitást is próbáltam, azzal se volt jó.. :(
bocsi h újra irtam a kérdést.
hát nekem egyszerübb lesz az első xD
de hol van az az userpass izééé?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!