A szevizben mivel csináltak a 31 napos lejáró próbaidős NOD32-ből "végtelenített" 31 napos NOD32-t?
Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 21:49
11/14 anonim válasza:
nem akarom megsérteni a NOD hívőket, de a NOD32 szerintem egy kalap sz@r. van azoktól százszor jobb cucc is. nekem ingyenes comodo tűzfalam van, és panda cloud vírusírtóm. vagy nem enged be szemetet, vagy ha vmi bekerül kicsomagolásnál, azt a panda lerendezi.
lehet fújjolni, de eddig nem volt rájuk panasz.
a panda ráadásul felhőalapú, tehát mindig napra kész.
12/14 anonim válasza:
Mindenki az általa használt bevált irtót tartja a legjobbnak, ennyi... Én az ESET-et használom 10 éve és nincs vírusom, de sokszor elmondtuk hogy hülye felhasználó ellen nincs jó vírusirtó...
13/14 anonim válasza:
Egyébként az 5-ös verzió ugyan kér e-mail címet, de nem kell havonta új címet kitalálni. Én havonta leszedem a régit a hagyományos módszerrel (programok eltávolítása a vezérlőpultról), mad újratelepítem. Naponta, főleg a gép bekapcsolása után frissíti az adatbázisát. Nekem bevált. Én régen Norton-párti voltam. Az meg, hogy mit enged át mit nem: minden programnak vannak hibái, főleg ha nem eléggé frissülnek. Az ingyenes verziók sosem tökéletesek, de a nem ingyenesek sem.
14/14 anonim válasza:
Legjobb, ha uninstallálod, és újra letöltöd a próbaverziót minden hónapban. Én is ezt csináltam egy ideig, aztán munkahelyemen elkezdték fizetni a vírusirtó díját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!