Lehet valahogy, például crack-eléssel a próbaidős vírusirtókból teljes jogút csinálni? Ha nem, honnan lehet leszedni teljes jogú vírusirtót, nem próbaidőset?
Az idei top 10 ingyenes lista:
Crackeléssel ne próbálkozz, csak magadnak meg a gépednek ártasz vele. Lehet, hogy jó lesz pár hónapig, frissít meg minden, te meg örülsz, hogy hű, szereztem egy ilyen eredeti víriusírtót, aztán észreveszed, hogy átenged minden xart, valszeg kapsz a próbaidősből egy szép kis trójai programot, amit még kitörölni se tudsz majd, és formázhatod a meghajtót, ahogy van.
A saját érdeketben tegyél fel ingyeneset, van miből választani (legjobb az Avast, vagy ha eredeti a wondowsod akkor MSE)
A Microsoft Security Essentials 2 bétáról még csak jót hallottam, és állítólag béta létének ellenére is már stabil.
A másik az avast!, közelébe se jár a nagyhírű, nagymultú fizetőseknek, de otthonra, magánhasználatra tökéletes.
Nem kell feltétlen crackelni. Egyszerűen csak ne a publikus frissítési szervert használd. Én NOD32-t használok, privát frissítési szerverrel.
Privát szerver: [link]
Nekem nem jön be, próbálkozz 1 nap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!