Az AVG ingyenesváltozata ér valamit?
Figyelt kérdés
A nagypapám azt mondja hogy az a vírusírtó ami nem fizetős az nem ér semmit igaza van?
Szerintem nem, mert a barátom is ajánlotta hogy tölcsem le ingyenesen, free d nektek mi a véleményetek?
2011. okt. 26. 20:13
1/4 anonim válasza:
Sok jó ingyenes vírusirtó van. De a drága fizetős mellett is lehet vírust és szemetet kapni, mert az emberi hülyeséget a legjobb vírusirtó sem tudja ellensúlyozni és most nem rád gondoltam... Jó az, sokan használják...
2/4 legendavagyok01 válasza:
Egy ideig használtam a Chip előfizetés mellé járó Kaspersky-t, mióta nem jár Avira Personal Free-t Comodo tűzfallal.
Akkor sem volt semmilyen problémám és most sincs.
Ingyenesekkel is tökéletesen lehet boldogulni annak, akinek van esze.
3/4 anonim válasza:
Jó az ingyenes AVG, ahogy az avast, avira, Panda Cloud, stb is.
Nem igaz hogy az ingyenesek nem érnek semmit. A jobb fajta ingyenesek lenyomnak még pár fizetőset is.
4/4 anonim válasza:
Teljesen jó az AVG, de szerintem jobb az Avast
(én eset smart security-t használok ami fizetős lenne, ha nem igényelnék havonta próba licenc számot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!