Csak weboldalak böngészése során szedhetek össze vírust?
Szerintem nem, bár majdnem, vagy franc se tudja. Nagyon gyorsan változik e tekintetben a világ.
Azt hiszem, találkoztam már olyan oldallal, amely átállította a böngészőm kezdőlapját, és idegesítően 150 új oldalt megnyitott azzal egy időben, hogy őt megnyitottam. Ha bezártam egyet, nyitott egy újat. Na most ha ez a böngészőm kezdőlapja, akkor az már van olyan bosszantó, mint ha egy vírus telepedett volna a gépemre. Persze ez szakmai értelemben nem vírus.
Szerintem vírust csak programok elindításával lehet beszopni amúgy, márpedig ha nem töltesz le a netről programot és indítod el, egy weboldal megnyitásával csak úgy ez nem történhet meg, azoknak nincs jogosultságuk a winchestered tartalmához nyúlni, és programokat indítani el onnan. Hacsak nincs egy biztonsági rés valamelyik böngészőben, amit a weboldalak rosszindulatú készítői ki tudnak használni.
Érdekes kérdés!
Először tisztában kéne lennetek hogy mi a vírus.
Mert a spyware nem vírus. és nagyrészt spy-ok fertőzik a gépeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!