Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Csak weboldalak böngészése...

Csak weboldalak böngészése során szedhetek össze vírust?

Figyelt kérdés
(Ha programot nem töltök le, és nem indítom el őket a gépemen.)
2007. júl. 14. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem, bár majdnem, vagy franc se tudja. Nagyon gyorsan változik e tekintetben a világ.

Azt hiszem, találkoztam már olyan oldallal, amely átállította a böngészőm kezdőlapját, és idegesítően 150 új oldalt megnyitott azzal egy időben, hogy őt megnyitottam. Ha bezártam egyet, nyitott egy újat. Na most ha ez a böngészőm kezdőlapja, akkor az már van olyan bosszantó, mint ha egy vírus telepedett volna a gépemre. Persze ez szakmai értelemben nem vírus.

Szerintem vírust csak programok elindításával lehet beszopni amúgy, márpedig ha nem töltesz le a netről programot és indítod el, egy weboldal megnyitásával csak úgy ez nem történhet meg, azoknak nincs jogosultságuk a winchestered tartalmához nyúlni, és programokat indítani el onnan. Hacsak nincs egy biztonsági rés valamelyik böngészőben, amit a weboldalak rosszindulatú készítői ki tudnak használni.

2007. júl. 14. 22:15
 2/5 anonim válasza:
100%
Vírust minden olyan esemény alkalmával összeszedhetsz, amikor a külvilággal érintkezel, pl. böngészel, fájlcserélőt használsz, másoktól kapott DVD-t teszel a meghajtódba stb. Úgy is kaphatsz vírust, ha épp nem böngészel (a netről is).
2007. júl. 15. 17:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nem! vírust e-mailben,CD-n, DVD-n,MSN-en ,bárhol és bármikor bekaphatsz egy párat.
2007. júl. 31. 10:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdés!

Először tisztában kéne lennetek hogy mi a vírus.

Mert a spyware nem vírus. és nagyrészt spy-ok fertőzik a gépeket.

2007. aug. 3. 12:20
 5/5 anonim ***** válasza:
65%
Igen, szedhetsz össze! MINDEN GÉPEN VAN 100 VÍRUS, ENNYI! XD
2016. aug. 1. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!