Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Segítene nekem ebbe valaki?

Segítene nekem ebbe valaki?

Figyelt kérdés
Na szóval.. Ma feltelepítettem az ESS5-öt a gépemre és mivel még sosem volt ESS a gépemen ezért előtte kicsit olvasgattam és azt írták, hogy csak akkor véd meg ha megfelelően van beállítva... Na szóval az ESET Smart Security 5-ön milyen beállításokat kell elvégezni? Ide írjáték légyszi és nem linket, mert a kézikönyvet megtaláltam, de abba semmi infó nincs csak fényezik magukat! Szval, KÉRDÉS: ESET Smart Security 5-ön milyen beállításokat kell elvégezni és hol találom őket, hogy jó erős védelmem legyen? (Nem Crackelt, hanem újságkódos!!)
2011. szept. 16. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Menj végig mind beállításon egyesével, és ahol látsz olyat hogy "kiterjesztett heurisztika", azt mindet pipáld be!

(Viszont ettől kicsit megnőhet az ESS gépterhelése!)

2011. szept. 16. 20:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ennyi? Más nem kell?
2011. szept. 16. 20:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha gondolod még a tűzfalat átállíthatod interaktív módba, de akkor mindenre rá fog kérdezni!

Szóval ezt inkább csak akkor ha tudod is mit csinálsz.

2011. szept. 16. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!