Tudna ajánlani valaki egy jó vírusírtót? (nem kell ingyenes)
Bocsánat,hogy mertem javasolni az ESS-t. nem tudtam,hogy ennyi szoftverfejlesztő van ezen az oldalon.
Pláne az amelyiknek 9 trójai is volt a gépén egyszerre.... mintha nem ő tette volna rá azokat. Testvérem,a trójai az futtatható (exe,bat,stb) állományból áll,és azt biza te indítod el,tehát ha agyhalott vagy akkor lehet neked bármilyen I.S. csomagod.
Talán be kéne tudni állítani egy programot,aztán ítélkezni.Mert pl. alapból,az ESS/NOD32-nél nincs bekapcsolva a veszélyes alkalmazások keresése opció.
Hogy minek?- Olvass utána.
Az ESS igaz nem ingyenes,de újságos kóddal tudod használni ingyenesen,legálisan.
És tényleg nagyon faxa a Kaspersky (mind az antivir.,mind a I.S.),csak nekem az ESS jön be jobban,ezért mertem ajánlani.....alázattal. :)
VIPRE Antivirus Premium így tudod ingyen használni http://www.youtube.com/watch?v=gIDy7thrSpU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!