Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ilyen esetbe is kell tűzfal?

Ilyen esetbe is kell tűzfal?

Figyelt kérdés
A portjaim láthatatlanok,xpantispyal pedig bepipáltam az elrejtözés hálozatban a lehetőséget,igy ip cimet se láthatják,csak torrentezek.azért tüzfal tesztet kiprobáltam,szimulált támadással,de irta hogy nem tud megtámadni mert portjaim el vannak rejtve meg valami stealth,igy nem kapott választ.kell igy is tűzfal?Hisz csak az erőforrást viszi.
2011. aug. 14. 12:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha vírusvédelmed van, akkor nem kell a tűzfal.
2011. aug. 14. 14:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Sem a vírusvédelem, sem a kémprogramvédelem nem helyettesíti a tűzfalat.
2011. aug. 14. 15:20
 3/10 anonim ***** válasza:
kell az
2011. aug. 14. 16:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
kell a tűzfal hiába nincsenek nyitva portjaid ha letöltesz valamit ami majd megnyitja a portot és elkezdi szivárogtatni ki az adatokat. ennyire ne legyél felelőtlen!
2011. aug. 14. 17:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a válaszod és elmagyarázásod,ezt jutalmaztam zöld kézzel :) Már csak egy kérdés: Comodo jó célt fog szolgálni?annyira nem ram zabáló,viszont nem is tudom..tényleg olyan jo tüzfal vagy csak a marketingje nagy? (gondolok itt a nodra,amit az avira kenterbe ver.)
2011. aug. 14. 17:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy a Comodo nem ramzabáló, és a védelme is nagyon jó, de:

- állandó 50% körüli, vagy afeletti cpu használat

- rendszerindításkori hibák

- bug miatti leállások, újraindulások

tapasztalása esetén a hiba oka valószínűleg ez a program lesz. Ha ez lenne az utolsó tűzfalprogram a világon, akkor se használnám.

Aztán lehet, hogy szerencséd lesz, és épp téged fognak elkerülni...

2011. aug. 14. 17:49
 7/10 A kérdező kommentje:
akkor nem cpu zabáló és ram zabáló de hatékony program? ;)
2011. aug. 14. 18:05
 8/10 anonim ***** válasza:
én agnitumot van free verziója is javasolnék inkább és nincs mit legalább valaki nem veszi semmibe a papolásom :)
2011. aug. 14. 21:16
 9/10 anonim ***** válasza:
bocs utólag irkáltam bele a mondatba, agnitumot ajánlanék aminek van free verziója is
2011. aug. 14. 21:17
 10/10 anonim ***** válasza:
én nagyon szeretem a VIPRE Antivirus Premiumot annak van tűzfala is és nagyon jó
2011. aug. 15. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!