Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Jó vírusirtó az avast! Free...

Jó vírusirtó az avast! Free Antivirus? Tapasztalatokat kérek!

Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 20:20
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Elmondom egy szóban:gagyi

Átvizsgáltam vele egyszer a gépet:32 fertőzött fájl.

Utána egy másikkal:470 fertőzött fájl.Ne bízz benn elngedi maga mellett a vírusokat.Higgy nekem!By:Másfél éve avastal szenvedő felhasználó.

2014. aug. 30. 20:26
 22/26 johan dániel válasza:
hát a avast free antivirus egy kaki avast-tol a legjobb a avast internet security ja és nem 30 napig megy az ingyenes ha nem több évig tapasztaltam de a 360 total security a leg jobb mert ö ismerte fel a leg töb virust a laborokban és tesztelték is kinaiak fejleszteték és ezt használok és amugy net böngészö is van a 360 browser és ez a net böngészö blokolja a reklámokat nem ugy mint a többi plusz ha valamit le töltesz át vizsgálja na szoval valamit le szerettem volna tölteni de azt irta ki hogy marwale found vagyis virusos na enyit a googlérol meg a mozillárol meg a töbiröl mert ezek a leg jobbak jó töltögetést szia ja és még valami a hátteret lehet változtatni a net böngészöben én transformerst raktam be :D na csá :D
2015. jan. 25. 06:59
 23/26 anonim válasza:

kedves kérdező!

..a két rendszergazdának a véleményére adj, a többi lúzer

..én pedig jártam rendszergazdánál gépet javítani(kaspersky fizetős), az avast-al tudtam megoldani a problémát, azóta ő is azt használja, egyébként a forma-1 (magyar részleg, hungaroring) szállítócégének a rendszergazája volt akkor, tehát nem egy vidéki iskolában!!

eről ennyit

2016. márc. 21. 15:23
 24/26 anonim ***** válasza:
avst az elég gagyi az én gépem nagyon erős csucskategóriás, de avasttól ugy lelassul és ráadássul a windows defendert is kikapcsolta!
2016. máj. 12. 15:36
 25/26 anonim válasza:
Az avast saját tapasztalat szerint egy olyan vírusírtó,amelynek a rossz tulajdonságai többet nyomnak,mint a jók.Csak egy kis segítség azoknak,akiknek windows 10-en nem működnek az ikonok,többek között a windows-start menü gomb sem:az avast is lehet az okozója!
2016. jún. 11. 21:16
 26/26 anonim ***** válasza:
a leggyengébb
2017. okt. 17. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!