Melyik a legjobb vírus irtó?
" Azért is beszélek le mindenkit az avast!-ról, aki itt kérdez, mert nagyon sok bug van benne."
És ezt te honnan is tudod?
Hát én tudok egy igaz nem ingyenes de rendkívűl hasznos vírusírtót: Norton 360 . Nagyon sok opció van rajta és a védelem karantén és törlés mellet még a teljes rendszer-karbantartás-t is tudod rajta kezelni a HD tisztításán keresztül a nem használt fájlok .rar tömörítéséig :)
3x telepíthető és 375 napig működik és asszem 9.999ft
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:29
A hivatalos fórumukról, innen, a PH!-ról és másoktól is. Felteszik aztán fura hibák jelentkeznek a rendszeren, vagy magában a vírusirtóban.
Erről beszéltem!
Tény, hogy mindegyik találhat mindegyik után, de egyelőre az avast! a leggyengébb láncszem az ismertek között, és egy darabig biztosan az is marad.
Nekem semmi gondom nincs vele... -.-"
Előbb próbaképp lefuttattam más vírusirtókat és semmit nem találtak.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:20
Biztos nincs semmi gubanc a gépeddel?
Már vagy 5 éve ezt használom, és még mindig semmi gond, pedig rendszeresen töltögetek warez+torrent oldalakról. :)
1x-2x felrakok mást is, és soha nem talál egyik se vírust.
Szerintem aki ésszel töltöget, annak teljesen mindegy milyen vírusirtó van a gépén, ezért is tartom feleslegesnek, hogy pénzt adjunk ki rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!